Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Trije mušketirji in HRABRI5 na 1919

22. 6. 2021 - 31. 7. 2021

Trije otroci s težavami v razvoju in slkeka sms donacij

“Trije mušketirji” je dobrodelni dogodek Lions kluba Lendava, s katerim zbirajo sredstva za tri mušketirje-levčke, da jim omogočijo čim več dodatnih terapij in specialističnih posegov. Pomoč zbirajo z SMS donacijami do konca junija.

Trije mušketirji so Luka, Ivan in Lucija. V predstavi nastopi Miškino gledališče, glasbeno pa je dobrodelni projekt v podporo trem levčkom podprl tudi Dejan Dogaja. Dobrodelni dogodek si lahko ogledate na Youtube kanalu https://youtu.be/CmgzUkFS-Kk oziroma na socialnem omrežju facebook poiščete Lions Kluba Lendava (https://www.facebook.com/LionsKlubLendava)

Zelo pomembno je, da pošljemo SMS sporočilo s ključno besedo HRABRI5 na številko 1919 in tako prispevamo 5 EUR za POMOČ PRI TERAPIJAH IN ZDRAVLJENJU “TREH MUŠKETIRJEV”.

Dobrodelni dogodek traja vse do 31.7.2021, v tem času želijo zbrati čim več SMS donacij.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T2 in TELEMACHA. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni tudi na spletni strani Lions Kluba Lendava-Lendva: https://lionsklublendava.wordpress.com/.  

»HVALA ZA POMOČ, s katero bo nasmeh in korak treh levčkov v naslednja leta še večji in hitrejši.« so zapisali v Lions klubu Lendava-Lendva.

Podrobnosti

Začetek:
22. 6. 2021
Konec:
31. 7. 2021
Spletna stran
https://lionsklublendava.wordpress.com/