Pomoč po katastrofalnih poplavah v Sloveniji.

Pomagamo. Pomagajte tudi vi!

POMAGATE LAHKO NA VEČ NAČINOV:
  • Donirajte denar na transakcijski račun: Zveza Lions klubov, Distrikt 129, Slovenija, Prešernova  cesta 10, SI-1000 Ljubljana  TRR pri NLB št: SI56 0201 4001 8643 267 s pripisom – ZA POPLAVE
  • Imate doma napravo, ki je ne potrebujete več? Morda računalnik, pralni stroj, zdravstveni pripomoček, korekcijska očala ali kaj drugega? Nekdo bo vašega darila zelo vesel in mu bo olajšalo življenje.  Sporočite na e naslov: pomoc@lions.si

Zveza Lions klubov, distrikt 129, Slovenija, svoje dobrodelno poslanstvo izpolnjuje kot organizacija prostovoljcev, torej brez zaposlenih. Vsa sredstva, naprave in ostalo pomoč, ki jo bomo dobili od vas, bo v celoti namenjena za pomoč tistim, ki pomoč potrebujejo!

LIONS SLOVENIJA BO VAŠO POMOČ UČINKOVITO IN V CELOTI PRENESLA POMOČI POTREBNIM POSAMEZNIKOM ALI USTANOVAM! Za vašo podporo se v imenu prejemnikov in v imenu članov slovenskih Lions  klubov iskreno zahvaljujemo!

LIONS SLOVENIJA VAŠO POMOČ UČINKOVITO IN V CELOTI PRENESE POMOČI POTREBNIM POSAMEZNIKOM ALI USTANOVAM!

Pomagate lahko tudi na druge načine:

1

DONIRAJTE SVOJA SREDSTVA

Donirajte denar na transakcijski račun Zveze Lions klubov, Distrikt 129, Slovenija, Prešernova  cesta 10, SI-1000 Ljubljana:

TRR pri NLB št: SI56 0201 4001 8643 267

ali pa izberite katerega od Lions klubov iz vašega okolja.

2

NAMENITE DEL DOHODNINE V HUMANITARNE NAMENE

Namesto v državni proračun lahko namenite 0,5% dohodnine za pomoč naši organizaciji! Slovenska zakonodaja omogoča, da del dohodnine namesto v državni proračun namenite kateri od upravičenih organizacij. Tako lahko donirate Zvezi lions klubov, distrikt 129, Slovenija, ki ima status humanitarne organizacije ter s tem podprete izvedbo našega programa. Vaša odločitev za vas ne predstavlja nikakršne dodatne finančne oziroma davčne obremenitve in le malo dela, saj je potrebno le oddati podatke na enega od možnih načinov:

1. preko portala e-Davki

2. z oddajo osebno ali po pošti

2.1 Prenesite formular in izpolnite formular: Zahteva za namenitev dela dohodnine.pdf (navodila za izpolnjevanje so na 2. strani formularja)

2.2 Podpisan formular posredujete osebno ali po pošti

DURS mora prejeti vašo zahtevo do 31. decembra v letu! Merodajen obrazec za razporeditev vaše dohodnine je tisti, ki na DURS prispe zadnji. V naslednjih letih vam formularja ni potrebno ponovno pošiljati, vaša odločitev velja do preklica oz. oddaje drugačnega formularja!

3

DONIRAJTE DOBRODELNI FUNDACIJI LCIF

LCIF – Lions Clubs International Foundation je mednarodna dobrodelna fundacija, ki pod vodstvom Lions Clubs International vsa zbrana sredstva nemenja za dobrodelne namene po celem svetu. Pomoč je največkrat namenjena slepim, osebam z telesnimi okvarami, otrokom in mladostnikom, za preprečevanje lakote ter za urgentno pomoč ob naravnih in drugih katastrofah. Tako fundacija ob večjih naravnih katastrofah nudi takojšnjo pomoč z zagotovitvijo hrane, vode, oblačil, zdravil in zdravstvenih pripomočkov, po zagotovitvi najnujnejšega pa pomaga pri obnovi. 

LCIF je tudi prebivalcem Slovenije večkrat namenil pomoč ob naravnih in humanitarnih katastrofah, prispeval za programe odprave lakote in financiral program zgodnje obravnave slepih in slabovidnih otrok. 

Donirate lahko neposredno na spletni strani www.lionsclubs.org/donate.

navodilih je pojasnjen enostaven postopek donacije preko spleta z uporabo kreditne kartice ali PayPal računa. 

4

IMATE ODVEČ KAKŠNO NAPRAVO?

Imate doma napravo, ki je ne potrebujete več? Morda računalnik, pralni stroj, zdravstveni pripomoček, korekcijska očala ali kaj drugega? Povežite se z najbližjim Lions klubom, ki bo nedvomno našel nekoga, ki bo vašega darila zelo vesel in mu bo olajšalo življenje.

5

SMS DONACIJA POMAGAMO10 na 1919

Zveza Lions klubov, distrikt 129, Slovenija, zbira sredstva tudi s pomočjo SMS donacij. Nameni zbiranja se periodično menjajo — podrobnosti so objavljene na www.lions.si/sms-donacije.

POJASNILO

Zveza Lions klubov, distirkt 129, Slovenija, svoje dobrodelno poslanstvo izpolnjuje kot organizacija prostovoljcev, torej brez zaposlenih. Vsa sredstva, ki jih bomo dobili iz vaših donacij, bodo v celoti namenjena za pomoč tistim, ki pomoč potrebujejo!

Za vašo podporo se v imenu prejemnikov donacij in v imenu članov slovenskih Lions klubov iskreno zahvaljujemo!

Stran postavil in vzdržuje Madbox