Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

12. Dobrodelni Lions bowling turnir

25. 01. 2018 @ 18:00 - 21:00

12. Dobrodelni Lions bowling turnir

Pred uradnim turnirjem bodo vaši otroci lahko uživali na otroškem bowlingu s pričetkom ob 16.00 uri, v času vašega tekmovanja pa v kino predstavi v Koloseju, tako, da je poskrbljeno za vse generacije.
Za glasbeno popestritev dogodka bodo poskrbeli »DKF – Danilo Kocjančič Friends« band, Nataša Madjar in Kraški harmonikarji.

Namen turnirja: »Po strmini navzdol!«

Letos bomo udeleženci dobrodelnega bowling turnirja zbirali sredstva za nadaljevanje akcije »Pomagam, da smučam v temi!«, ki smo jo pričeli že lani, ko smo z zbranimi sredstvi Centru IRIS (Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne) donirali prepotrebno opremo za alpsko smučanje in tek na smučeh za njihove varovance. Del sredstev bomo namenili organizaciji strokovnega izobraževanja učiteljev smučanja, ki delujejo v okviru Združenja šol smučanja Slovenije, na katerem bodo učitelji pridobili teoretična in praktična znanja za poučevanje in delo s slepimi in slabovidnimi smučarji. Tako bodo vzpostavljeni pogoji, ki bodo mladim slepim in slabovidnim smučarjem omogočili svoje znanje pridobivati in izpopolnjevati ob strokovni podpori in na ustrezen način kadar koli tekom smučarske sezone, na kateremkoli od večjih slovenskih smučišč.

Za vaše prijave smo vam vse dni v tednu, 24 ur na dan, na voljo na telefonski številki našega kontaktnega centra: 05 90 95 964.

Več informacij na: www.uresnicujmo-zelje.si.

Veselimo se, da se bomo zopet srečali na našem tradicionalnem dobrodelnem srečanju, kjer bo obilo priložnosti za zabavno in športno druženje.

Člani Lions kluba Ljubljana Omnia

Podrobnosti

Datum:
25. 01. 2018
Time:
18:00 - 21:00
Dogodek Category: