Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

LK Idrija – Dan na snegu za slepe in slabovidne na smučišču v Cerknem

20. 01. 2018 @ 18:00 - 21:00

LK Idrija - Dan na snegu za slepe in slabovidne na smučišču v Cerknem

Lionisti bomo – spodbujeni in obogateni z lansko izkušnjo – tudi letos dejavno spremljali slepe in slabovidne otroke in odrasle na smučišču v Cerknem. Udeležencem bo tako ob spremstvu na voljo tek na smučeh, prosto vijuganje po smučini, sprehod na vrhu smučišča in letos prvič tudi sankanje.

Lani se je druženja na snegu udeležilo 16 članov Lions kluba Idrija ter 30 slepih in slabovidnih ljudi. Poleg snežnih radosti ni manjkalo zadovoljstva ob druženju na skupnem kosilu in podelitvi spominkov.

Tokratno soboto na snegu začnemo ob 9.00 uri na spodnji postaji sedežnice Brdo, ko bomo podelili spremljevalce tistim udeležencem, ki jih potrebujejo. Zaključek bo med 12.30 in 13.30 ob kosilu in v prijetni družbi.

Lions klub Idrija pričakuje, da se bo te dobrodelne akcije v letošnjem letu udeležilo še več članov v primerjavi z lanskim letom. Na srečanje smo povabili tudi kolege iz ostalih klubov na Severnem Primorskem.

Vabimo vas, da se nam pridružite, ter slepim in slbovidnim z njihovimi družinskimi člani, lionisti in z njihovimi družinami delite radosti na snegu.

Dodatne informacije: Igor Miljavec 041 485 430. ali igor.miljavec@gmail.com

Podrobnosti

Datum:
20. 01. 2018
Čas:
18:00 - 21:00
Kategorija: