Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Živimo življenje z nasmeškom

28. 01. 2018 @ 18:00 - 21:00

Živimo življenje z nasmeškom

Lions klub Kobarid Soča vabi na dobrodelni GLASBENO-NOGOMETNI DOGODEK, v nedeljo, 28. januarja, ob 15.00, v dvorano Šolskega centra Tolmin v Tolminu.

Lions Klub Kobarid Soča se je med prvimi odzval na prošnjo Podružnične šole za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami OŠ Tolmin, da s finančno podporo pomaga pri izvedbi skupnega rehabilitacijskega »dopustovanja« otrok s posebnimi potrebami ob morju. Za ta namen bo LK Kobarid Soča pokril stroške avtobusnih prevozov v obeh smereh v višini 1.200,00€. 

Stekla je tudi širša akcija zbiranja denarja, župan Občine Bovec Valter Mlekuž, in direktor območne enote Zavarovalnice Triglav d.d., Ivica Vulić pa sta dala pobudo, da konec januarja skupaj organizirata dobrodelno nogometno tekmo. Odzivi so presegli vsa pričakovanja. Sodelovanje so kmalu potrdili številni nogometaši zlate generacije slovenskega nogometa, politiki in gospodarstveniki. K sodelovanju so povabili tudi Dejana Vunjaka, kar je z veseljem potrdil, za dogodek pa je pridobil še druge glasbenike in glasbene skupine, tako da bomo priča pravemu glasbeno – nogometnemu spektaklu.

V malem nogometu se bodo pomerile štiri ekipe:

–          nogometaši zlate generacije slovenskega nogometa

–          gospodarstveniki

–          župani, poslanci

–          glasbeniki

–           

Glasbene skupine in glasbeniki, nekateri od njih nas bodo ob igranju nogometa zabavali tudi s svojimi skladbami, so: Modrijani, Čuki, Gadi in Isaac Palma, Dejan Vunjak, Vili Resnik, Poskočni muzikanti, Veseli svatje, Muff …..

Celoten izkupiček dobrodelnega dne bo namenjen Podružnični šoli za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami OŠ Tolmin, v kateri znanje in seveda osnovne življenjske veščine na svoj način pridobivajo otroci s posebnimi potrebami iz občin Bovec, Kobarid in Tolmin. 

Zaradi pomanjkanja sredstev letos ne bi mogli izvesti skupnega rehabilitacijskega »dopustovanja« ob morju, verjetno pa ni treba posebej poudarjati, kako velikega življenjskega pomena je to zanje. Njihova poslanica za leto 2018 je, da bi vsi ljudje živeli z nasmeškom na obrazu. Zato je tudi slogan dobrodelne prireditve »ŽIVIMO ŽIVLJENJE Z NASMEŠKOM«.

Vabimo vas, da s svojo udeležbo postanete del akcije za plemenit namen, da otrokom s posebnimi potrebami Zgornjega Posočja na njihove obraze skupaj narišemo izraze sreče ter jim čim bolj približajmo svet normalnega življenja.  

Program bosta povezovala Milan Štulc in Ervin Čurlič.

MILAN ŠTULC

Predsednik LK Kobarid Soča

 

      LK KOBARID SOČA

Podrobnosti

Datum:
28. 01. 2018
Time:
18:00 - 21:00
Kategorija: