Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Pomagajmo z Ultramaratonko preteči Slovenijo za junake 3. nadstropja

3. 9. 2021 - 17. 9. 2021

Ultramaratonka Špela Šavs

Ultramaratonka Špela Šavs bo 03.09.2021 pričela ” Tek okoli Slovenije” za Junaki 3. nadstropja, otroke, ki se ali so se zdravili na hemato-onkološkem oddelku v 3. nadstropju Pediatrične klinike v Ljubljani. Otroci, ki bijejo bitko za življenje, so tisti, ki jim želimo pomagati. Zato vabimo vse, da spremljate Špelo, se ji morda pridružite ali prispevajte SMS donacijo.

Start teka bo 3.9.2021 izpred OŠ v Preddvoru, kjer jo bodo na pot spremenili učenci, učitelji in župan občine. Špela je letos želela, da je njen ultramaraton nekaj posebnega. Vsak korak na 1100 km dolgi poti bo namenjen junakom in ozaveščanju o otroškem raku. Tako se je Lions klub Kranj odločil, da ji pomaga z organizacijo in se hkrati povezal z Junaki 3. nadstropja, katere že poznamo iz njihove dobrodelne dražbe, s katero so zbrali sredstva za nakup glasbil. Pridružilo se je še 9 Lions klubov iz različnih koncev Slovenije, s podporo, sprejemi ali donacijo za tek, za Junake. Špela bo ultramaraton končala 13.9. v Kranju.

Tokratna dobrodelna sredstva teka, ki poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja se namreč zbirajo za prenovo sobe za starše na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani, ki jo bodo uredili tako, da bo bolj uporabna in prijetna. Veseli in hvaležni bodo predvsem mali Junaki 3. nadstropja, ki se tam zdravijo, saj so zboleli za rakom. Tam je postelja tudi za mnoge otroke iz naše okolice.

Kako lahko pomagate vi?

Tecite s Špelo, pošljite SMS in donirajte: 
– z SMS donacijami; SMS – JUNAKI5 lahko pošljete na 1919 vse do 15. septembrom 2021 ali z 
z nakazili na TRR Lions kluba Kranj SI56 0700 0000 0709 548, namen: “Junaki 3. nadstropja”.

Poleg tega se zbirajo tudi sponzorska sredstva za tek, da se vsaj delno pokrije stroške 10 – dnevnega dobrodelnega teka (kamper, spremljevalni kombi).

Za vsa vprašanja je za vas dosegljiva predsednica LK Kranj, Mojca Lončarski (030763463, m.loncarski@gmail.commojca.loncarski@gov.si)

Če vas še nismo prepričali, vas vabimo, da si ogledate, kdo so Junaki 3. nadstropja?

Kliknite TUKAJ in jih spoznajte.

POMAGAJMO JIM SKUPAJ.

Podrobnosti

Začetek:
3. 9. 2021
Konec:
17. 9. 2021
Dogodek Tags:

Organizator

Lions klub Kranj

Prizorišče

Sloevija