Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Tradicionalno martinovanje v Goriških brdih

9. 11. 2019 @ 18:00 - 23:00

Spoštovane članice in člani Lions klubov, dragi prijatelji,

že pred davnimi časi so ljudje v Goriških Brdih sadili in vzgajali vinsko trto. Tako je še danes. Jesen je čas trgatve, predvsem čas, ko ob svetem Martinu mošt dozori v vino. Člani Lions kluba Dobrovo s partnericami in partnerji ob tem prazniku z veseljem kuhamo domače dobrote ter jih še z drugimi specialitetami ponudimo članicam in članom Lions in Leo klubov ter vsem našim prijateljem iz Slovenije in Italije.

 

Tudi letošnje tradicionalno martinovanje bo potekalo ob prijetnemu druženju, v soboto, 9. novembra 2019,  s pričetkom ob 18. uri, v dvorani Vinske kleti Goriška Brda, na Dobrovem.

 

 

Nanj ste vabljeni vi osebno, vse članice in člani vaših klubov in vaši prijatelji. Čimprej jih seznanite o prireditvi, da bi si lahko rezervirali čas za to prijetno dobrodelno druženje. Trgatev 2019 obeta kakovostno zelo dober letnik. Ali je res dober, bomo skupaj ugotavljali ob odpiranju sodov in degustaciji posebno izbranih vin. Nismo pozabili na kulturni program, zabavo in ples. Vrednost donacije, ki vključuje tudi večerjo, vso pijačo in zabavo s plesom ter ogled kleti, je 50 evrov, za člane Leo klubov je 25 evrov. Celoten izkupiček prireditve bomo namenili ljudem v stiski.

Nekaj utrinkov s prejšnjih martinovanj si lahko ogledate na spletnih straneh LK Dobrovo.

Poimenske prijave lahko pošljete na elektronski naslov hedvika.jelincic@siol.net.  Za dodatne informacije pokličite 041 664 204 (Hedvika).

 

Vabljeni v Brda, kjer bomo ob prijetnem druženju izpolnjevali naše poslanstvo:

Pomagamo – We Serve.

 

Liana Kalčina

predsednica LK Dobrovo

Podrobnosti

Datum:
9. 11. 2019
Čas:
18:00 - 23:00