Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Lions klub Brnik vas vabi na NOVOLETNI KONCERT

28. 12. 2020 @ 19:00 - 20:30

Si želite prijetnega in varnega druženja v času Božično-novoletnih praznikov in pri tem narediti nekaj dobrega? Vabimo vas na dobrodelni novoletni koncert Lions kluba Brnik, ki bo potekal po spletu, in sicer v ponedeljek 28. decembra 2020, ob 19. uri.

Prav ste slišali, vabimo vas na dobrodelni koncert, saj verjamemo, da nam vsem skupaj v tem prazničnem času primanjkuje družabnih srečanj in koncertov. Zbrana sredstva na spletni prireditvi, ki jo bomo zaključili z dobrodelno dražbo, bomo namenili Brini in Jaki, otrokoma s cerebralno paralizo ter mlademu nadarjenemu glasbeniku. Na dobrodelni dražbi se boste med drugim lahko potegovali za jubilejne Elanove smuči s podpisom velikega Ingemarja Stenmarka.

Vabimo vas, da se nam pridružite, tako da se registrirate na spletni strani https://bit.ly/lionsbrnik in nam namenite dobrodelni prispevek, ki ga določite sami. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da vašo registracijo opravite do 27.12.2020. Pred koncertom vam bomo z elektronsko pošto poslali povabilo s povezavo na našo prireditev, po prireditvi pa vam bomo posredovali še posnetek prireditve.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili in skupaj z lepimi trenutki naredili tudi nekaj dobrega.

Člani Lions kluba Brnik

Podrobnosti

Datum:
28. 12. 2020
Time:
19:00 - 20:30