Lions izobraževanja za nove člane se je udeležilo 51 udeležencev iz različnih koncev Slovenije

V hotelu Grof na Vranskem je potekalo izobraževanje za nove člane Zveze Lions klubov Slovenije. Udeležilo se ga je kar 51 članov in članic ter nekateri bodoči člani za novi klub v nastajanju, iz različnih koncev Slovenije.

Prisotne je nagovorila s pozdravom guvernerka D-129 Slovenija mag. Breda Pečovnik, prisotna sta bila prvi viceguverner Vladimir Bahč in drugi viceguverner Vlado Gobec, ter nekateri člani kabineta guvernerke.

Izobraževanje je vodila PDG, GLT Lorena Hus, predavatelji so bili še Zdene Podlesnik, Mateja Hochstätter in guvernerka Breda Pečovnik.

Beseda je tekla o delovanju klubov, protokolu, bontonu in Lions izrazih, ter delovanju skozi zgodovino časa in s pogledom v prihodnost. Predstavljena je bila mednarodna organizacija Lions Clubs International, ter mednarodna Lions fundacija LCIF prav tako delovanje, prizadevanja ter usmeritve distrikta 129 Slovenija.

Prijetno, ustvarjalno druženje je zaključila kreativna delavnica o pomenu dobrodelnosti, o zbiranju idej kako pridobiti nove člane, kako delovati kot klub, kreativno iskati rešitve za uresničevanje postavljenih izzivov gleda na potrebe, ki se pojavijo.

Veseli smo, da v jutrišnji dan stopamo še močnejši, še bolj povezani in pripravljeni pomagati. Spoštljivo in nesebično, ker pomoč drugim bogati življenje Lions članic in članov.

Lepo je videti nasmejane obrane. Dobrodošli novi člani in tisti, ki se še odločate. Veseli bomo tudi novega kluba. Skupaj zmoremo veliko več…

#weserve. #pomagamo #povezani #dejanja

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox