Spoštovane lionke in lioni

Od 23. februarja do 26. februarja 2023 bo Distrikt 416 Maroko organizirali 25. Lions sredozemsko konferenco v Tangerju. https://www.mso2023.com/en/. Registracije pred 15. decembrom 2022 zagotavljajo nižje cene.

Konferenca tradicionalno omogoča predstavitev prispevkov na temo ekonomije in ekologije, ki ga lahko predlagajo lionsi iz vseh distriktov. Ker bo konferenca v Tangerju potekala prej kot v običajnem marčevskem obdobju, se je koordinacijski odbor MSO odločil, da bo tokratni rok za predložitev predlogov za tematike na seje  konference do 15. decembra 2022. Ker mora predloge predhodno odobriti guverner, vas prosimo, da vaše predloge z izvlečkom v angleščini in največ ¾ A4 strani, pošljete do 12. decembra 2022 na spodnje kontakte.

Teme konference:

Session 1: Social impact of climate urgency – Lions Commitment

Session 2: Supporting the role of women in Mediterranean society

Prav tako lahko klubi na MSO naslovijo predloge za lions projekte, ki bi jih želeli izvajati na ravni sredozemskih držav.

Novost letos je iniciativa maroškega distrikta, ki je za konferenco pripravilo natečaj INNOVE SERVICE za najbolj inovativen lions projekt z nagradnim skladom 11.500 usd. Pogoj za sodelovanje je:

  • izvedljivost
  • projekt omogoča repliciranje
  • koristnost
  • vidnost

Več o projektu in prijavi lahko preberete v priloženih navodilih.

Prijave na konferenco, potovanje in rezervacije hotelov urejate sami. Informacijo o vaši udeležbi, prijave za predavanja in predloge lions projektov pošljite na naslov dorijan.marsic@gmail.com .

Lep pozdrav

PDG Dorijan Maršič

MSO Immediate Past Coordinator

Pooblaščenec za mediteranski solidarnostni observatorij

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 × 3 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox