Za pomoč najrevnejšim so strnili vrste Lions, Rotary in slaščičarji.


V Lions klubu Bled Golf, Rotary klubu Tržič Naklo in Tržiškem muzeju so v začetku decembra izpeljali že deseto sladko dobrodelno dražbo. Izkupiček je izjemen!

Kar 25 posameznih pekovk in štiri slaščičarne oz. pekarne so neumorno pripravljale slaščice za dražbo – piškote, potice, šarklje… in vse je bilo skoraj že v naprej razprodano!

Z zbranimi 4.432 € bodo lahko izdatno pomagali upokojencem, ki živijo pod pragom revščine, družinam in otrokom! S to pomočjo jim bo življenje lažje, prazniki pa lepši.
Letos bosta pomoč prejeli tudi dve osnovnošolki z mamo samohranilko na robu preživetja (za stroške obšolskih dejavnosti), petčlanska družina s tremi šoloobveznimi otroki, katerih starša sta žal oba brezposelna in s kroničnimi boleznimi (nakup štedilnika in prehranski boni), učenka staršev na robu revščine (nakup računalnika in prehranski boni) in otroci z ADHD iz socialno šibkega okolja (nakup ADHD pripomočkov).

Zahvaljujejo se vsem zlatim gospem, ki so sodelovale pri peki prazničnih dobrot, podjetju BPT d.o.o. za srčno donacijo, gospodu županu Borutu Sajovicu, ter vsem, ki so kupovali z ljubeznijo v srcu!

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Stran postavil in vzdržuje Madbox