Kar nekaj članic Lions kluba Maribor Zarja je že nekaj let aktivno udeleženih pri projektu Božiček za en dan, letos so pa pobudo razširile na vse članice kluba. Večina izmed Lions članic je pripravila paket za izbranega otroka in za izbranega starostnika.

Kot ženski klub se namreč mnogokrat soočajo s težkimi socialnimi položaji ne samo otrok, temveč tudi starostnic in starostnikov.

Majhne škatle za velik nasmeh

Iz fotografij je razvidno, da so paketi skrbno pripravljeni s srcem in z veliko željo vsaj malo narisati nasmehe na obraze prejemnikov teh paketov. »Smo vesele in ponosne, da smo lahko del mozaika dobrodelnosti, ki je letos obdaril in razveselil preko 13.400 socialno ogroženih posameznikov« menijo v klubu.

Akcija »Božiček za en dan« je popolnoma neprofiten projekt, izpeljan v celoti s strani prostovoljcev. Za projektom stoji Zavod 364 in skupina posameznikov, ki iz želje po ustvarjanju dobrega v svetu projekt vodi in v njem sodeluje na vseh nivojih. Božiček za en dan je gibanje, ki s pravo mešanico ustvarjalnosti in humanosti ljudem nudi priložnost razdajanja. S kreativnostjo zapakirana škatla polna ljubezni in dobrote, malim nadebudnežem in starostnikom pričara nasmeh na obraz. Majhna škatla za VELIK nasmeh!

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nineteen + twenty =

Stran postavil in vzdržuje Madbox