V sodelovanju z SNG Maribor je Lions klub Maribor organiziral dobrodelno baletno predstavo Labodje Jezero. Prihodki od prodaje vstopnic in donacij so namenjeni projektu “Donirana hrana” in za socialne novoletne pomoči učencem in dijakom šolskih ustanov v Mariboru.

Dogodka so se udeležili: Nino Maletič – guverner Distrikta 129 Slovenija, Jozo Berečić – guverner Distrikta 126 Hrvaška, Vesna Boinović Grubić – koordinatorka za GST Hrvaška, Predsednika Lions klubov Lipnica-Leibnitz in Radgona – Bad Radkersburg, PDG Dražen Melčić s soprogo, član LC Zagreb Kaptol in predsednik Evropa foruma Zagreb 2022.

Projekt so s svojo udeležbo podprli: botrski klub Lipnica – Leibnitz, LK Radgona – Bad Radkersburg, LK Maribor Zarja, LK Maribor Piramida, LK Konjice, LK Ljutomer, LK Celje Mozaik, LK Krško, LK Ljubljana Forum, in LK Konjice Vita.

Lions klub Maribor se je ob dogodku zahvalil donatorjem in sponzorjem, med njimi: DAIHEN – VARSTROJ, HSE Invest d.o.o., Biotehniška šola Maribor, Teta Frida …

»Majhne vhodne spremembe imajo velike izhodne spremembe v družbi. Za našo lokalno skupnost občutljivi posamezniki spreminjajo izhodne posledice v pozitivno smer.

Prav zato je Lionizem tako dragocen. V razdeljeni državi povezuje posameznike, ne glede na svetovni nazor, veroizpoved, politično usmeritev, spol, barvo kože .., da sodelujemo med seboj, s skupnim ciljem in pomagamo pomoči potrebnim. Hvala vsem, ki ste omogočali ta dobrodelni dogodek!« so zapisali organizatorji.

Skupaj zmoremo!

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two × three =

Stran postavil in vzdržuje Madbox