Lions člani iz vse Slovenije so se 3. novembra 2021 udeležili seminarja o veščinah komuniciranja z javnostmi, ki ga je za Lions člane organizirala Maja Krušič Šega, pooblaščenka guvernerja za odnose z javnostmi. Odlična predavateljska udeležba je seminar dvignila na visoko raven. Udeležence je uvodoma po spletu pozdravil Nino Maletič, guverner Lions Slovenija.

»Učinkoviti odnosi z javnostmi so ključni za prepoznavnost in ugled naše organizacije Lions Slovenija – kot tudi vsakega Lions kluba, saj obogatijo dobrodelnost. Samo od nas je odvisno, kakšni predstavniki našega poslanstva, lionizma, smo in bomo.« je ob uvodu povedala Maja Krušič Šega.

Na seminarju so predstavile znanja, zakonitosti in veščine komuniciranja in odnosov z javnostmi tri Lions članice, ki skrbijo za uspešno komuniciranje na nivoju Lions distrikta 129 Slovenija:

  • Maja Krušič Šega, pooblaščenka guvernerja za odnose z javnostmi
  • Štefi Videčnik, urednica spletnega portala Lions.si in Lions novičnika
  • Darja Delavec, urednica Facebook strani Lions Slovenija.

Udeleženci so tekom delavnice tudi praktični preizkusili načine in oblike komuniciranja z različnimi ciljnimi javnostmi, pridobili znanja o pripravi napovedi dogodkov in sestavljanju učinkovitih novic, ki so ključne za širjenje Lions sporočil v javnosti.

Na okrogli mizi v drugem delu seminarja so se ekipi pridružile novinarke – Lions članice, znane medijske osebnosti in izvrstne strokovnjakinje na področju medijev:

  • Elen Batista, voditeljica osrednje informativne oddaje – TV Dnevnika na TV Slovenija
  • Monika Tavčar, novinarka TV SLO in voditeljica oddaje Dobro jutro in
  • Ksenja Tratnik, dnevna urednica na MMC – RTV Slovenija.

Predstavile so novinarski vidik uspešnega komuniciranja z mediji in odgovorile na številna vprašanja zainteresiranih udeležencev seminarja.

Dogodek je potekal v Hotelu M v Ljubljani pod pogoji PCT.   

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Stran postavil in vzdržuje Madbox