Na spletu si lahko ogledate spletno kuharsko delavnici, ki jo je v organizaciji časnika Večer in ob podpori Lions Slovenija ter sponzorjev izvedel naš ambasador Lions diabetes menija, nosilec Michelinove zvezdice in lastnik Vile Podvin, Uroš Štefelin.
Tečaj si je možno ogledati tudi na povezavi TUKAJ. Delavnico je organiziral časopis Večer, ki tudi sicer promovira zdravo prehrano za diabetike na njihovi podstrani projekta Sladko življenje: https://www.vecer.com/sladko-zivljenje.
KAJ SMO SE NAUČILI?
Štefelin je kuhal: Tapinambur juho, file postrvi in šmorn s kakijevo kremo. Naučili smo se kako prepoznati, ali je riba res sveža, pravilno filirati postrv, kako fileje pravilno speči in še vrsto mojstrovih neprecenljivih trikov in skrivnosti. Video je vreden ogleda. Lions člani smo kuhali sproti in v živo in tudi objavljali svoje izdelke na socialnih omrežjih.
Dogodek je za Lions Slovenija koordiniral Zdenko Šalda, Lions pooblaščenec guvernerja za diabetes.
Preberite tudi:
O projektu Lions diabetes meni
0 Komentarjev