Ob 20 – letnici delovanja Lions kluba Žalec so člani pripravili svečano akademijo s sprejemom novih članov na gradu Komenda na Polzeli.

Zbrane je pozdravil tudi guverner Lions distrikta 129, Nino Maletič, ki je v nagovoru prisotnim izpostavil, da dobrodelnost ni služba, navada ali možnost za medijsko prepoznavnost. To je način življenja. Je poslanstvo, ki ga opravljaš za svoje zadovoljstvo in osebno srečo, za svojo dušo. Enostavno jo moraš začutiti, da jo lahko opravljaš iskreno in z vsem srcem.

20 – letnica je bila tudi lepa priložnost za spremembe, zato so člani kluba to izkoristili za preimenovali iz Lions kluba Žalec v Lions klub Savinjska dolina. S tem so tudi poudarili pomen dobrodelnosti na področju celotne spodnje Savinjske doline z željo, da klub pridobi na razpoznavnosti in članstvu.

Na svečanosti so sprejeli v svoje vrste tri nove člane, katerim so ob zaprisegi čestitali guverner Nino Maletič, conska predsednica Štefi Videčnik in predsednik Lions kluba Savinjska za lionistično leto 2021/22 dr. Marjan Irman. Kulturni program je popestril mlad in talentiran pianist Urh Štrakelj iz glasbene šole Risto Savin Žalec, navzoče pa je v imenu vseh županov Spodnje savinjske doline pozdravil župan občine Braslovče Tomaž Žohar.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

20 + eight =

Stran postavil in vzdržuje Madbox