Rožnati oktober poudarja pomen zdravega življenja, samopregledovanja dojk, zgodnjega odkrivanja bolezni. Tudi v oktobru 2021 je Europa Donna Slovenija pripravila vrsto dejavnosti, njena sekcija Europa Donna Obala, ki povezuje 150 članic pa je v Piranu, Kopru, Ankaranu in Izoli pripravila pester rožnati program: članice so obešale rožnate pentlje na oljkah, si privoščile kulturo, druženje, pesem in tudi hojo.

Na pohodu po naravnem rezervatu v Škocjanskem zatoku so se jim 17. oktobra 2021 pridružili člani Lions Cluba Izola-Isola in jim ob te priložnosti predali simbolični ček v vrednosti 1300,48 eur, s katerim bodo lahko kupile napravo za limfno drenažo, ki je visoko kakovostna in primerna za domačo uporabo, saj si jo bodo članice lahko izposojale in jo uporabljale v intimnosti domačega okolja.

Predsednik Lions cluba Izola- Isola, Martin Feder je ček predal predsednici sekcije Europa Donna Obala Darji Rojec in predsednico Združenja Europa Donna Slovenija, Tanji Španič. Rožnate pentlje iz recikliranih roza majic, ki so jih ročno izdelale članice Europa Donna Obala pa so razveselile člane kluba.

Donirali združenju Europa Donna Obala za nakup naprave za limfno drenažo
Od leve : Tanja Španič, predsednica Europa Donna Slovenija, predsednik Lions cluba Izola-Isola, Martin Feder in Darja Rojec, predsednica Europa Donna Obala
Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Stran postavil in vzdržuje Madbox