Sobota, 11.9.2021 je bil prečudovit dan. Špela Šavs, ki neumorno teče okoli Slovenije za Društvo Junaki 3. nadstropja je 9. dan zaključila na Razkrižju, kamor je pritekla iz Ormoža. Številni tekači in tekačice, s podporo Občine Razkrižje, župana Stanka Ivanušiča in Turističnim društvom Razkrižje, so skupaj s Špelo ter člani Leo kluba Ljutomer in Lions Klub Ljutomer odtekli zadnji kilometer tega dne.

Na sprejemu so pekli sveže mlince in poskrbeli za osvežitev. Zbrane prostovoljne prispevke pa so namenili za podporo projektu. Z občudovanjem so pozdravili Špelino voljo in pogum za tek okoli Slovenije v sodelovanju z Lions Klub Kranj, ki je nosilec projekta. Vsak član Lions kluba Ljutomer je prispeval finančni prispevek, tudi stroške nočitve in večerje so poravnali člani Lions kluba Ljutomer. SMS sporočila, pa smo pošiljali tudi kot posamezniki.

Veseli so bili odziva na dobrodelno akcijo tako lokalne skupnosti kot medijev, ki so spremljali njihove aktivnosti in ljudi pozivali k sodelovanju z SMS sporočili JUNAKI5 na 1919.

Ponosni so na Špelo, ki je svoj maraton namenila ozaveščanju o otroškem raku in skupaj z Lions klubi zbrati čim več denarnih sredstev.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

6 − 4 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox