Članice Lions kluba Celje Mozaik so 11. 9.2021 izvedle že drugi dogodek z naslovom »Znani Celjani kuhajo«. Tokrat so k sodelovanju povabile ravnatelje celjskih šol, ki so za Celjane in obiskovalce pripravljali mednarodne jedi.

Z namenom zbrati dobrodelne prispevke in pomagati otrokom – malim junakom, ki se borijo z zahrbtno boleznijo – rakom, so tako ravnatelji kot Lions članice z veliko vnemo in ljubeznijo pripravljali jedi, ki so jih v zameno za prispevke odnesli obiskovalci Celjske mestne tržnice. Polni veselja in ljubezni so zaključili dan, ki bil je nadvse sren in dobrodelen.

Tokrat so kuhali ravnatelji: Marijana Kolenko – Osnovna šola Lava, Katja Esih – Regijsko študijsko središče, Iztok Leskovar – Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje ter Gregor Deleja – Gimnazija Celje Center.

Na dogodek so se pripravljali tako Lions članice kot ravnatelji že dva tedna prej. Na predvečer dogodka pa so skupaj zavihali rokave, v loncih je že zadišalo po mednarodnih jedeh, ki so jih na dan dogodka z zanosom ponudili obiskovalcem stojnice. Celjani so bili dobrodelni. Mali junaki z rakom in njihovi starši bodo pomoči gotovo zelo veseli.

Po koncu dogodka so ravnatelji izjavili, da je bila pozitivna energija izjemna in da so pripravljeni sodelovati tudi v nadaljnjih dobrodelnih akcijah.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five × two =

Stran postavil in vzdržuje Madbox