V zadnjem mesecu lionizem izpolnjuje svoje poslanstvo na različne načine. Ponosni smo, da so se aktivirali številni klubi in pomagali z razdeljevanjem oblek, nakupom računalniške in zaščitne opreme. Lioniz

Lions klub Celje Keleia v sodelovanju z Lidl Slovenija in Hofer izvedel dve večji akciji:

  • Lidl Slovenija nam je doniral 4.5 tone novih oblačil, ki so jih skupaj s 25 prostovoljci razdelili in tako pomagali več kot 2500 osebam.   
  • Hofer Slovenija nam je doniral 13 hladilnih torb, ki so jih člani kluba razdelili med izvajalce projekta Donirana hrana.

Naši klubi so se v tem času predvsem odzvali in pomagali z nakupom računalniške opreme in donacijami zaščitne opreme:

Zaščitne maske so donirali:

Tokrat posebno pozornost ob 100 letnici Zveze za slepe in slabovidne in 30 letnici slovenskega lionizma dajemo Nuši Kerševan, ustanovni članici LK Ljubljana, dolgoletni pooblaščenki za slepe in slabovidne, ki letos praznuje 90 letnico. Iskrene čestitke in prijetno branje.

Kljub epidemiji in izrednim razmeram, pa se je naše bodoče vodstvo klubov že začelo pripravljati in izobraževati. Pod vodstvom Lorene Hus so bila že izvedena izobraževanja na daljavo. Naslednje bo v četrtek 22. maja ob 20. uri na temo timsko delo, motiviranje, delegiranje. Vljudno vabljeni!

Želimo vam lep vikend,

PR odbor

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox