Dragi Lions,

Za nami je odlična tretja seja kabineta Nadje Pahor Bizjak, ki je bila 1. februarja na Ptuju. Izjemna energija slovenskega lionizma je navdušila Miklósa Horvath, PID in vodja GAT Evropa.

Na začetku seje so nam Ptujski Lionsi predstavili največji humanitarni dogodek na prostem v Sloveniji, Lions OBARJADO 2020., ki bo 15. februarja 2020 na Ptuj privabila več kot 5000 ljudi. Vabljeni, da sokreirate največji dogodek slovenskega lionizma. Sledila je predstavitev novega kluba na Ptuju, ki je v slovenski lionizem vstopil poln energije. Nato so pooblaščenci guvernerke predstavili trenutno ključne aktivnosti in novosti slovenskega lionizma: pomoč slepim in slabovidnim, zgodnja obravnava za slepe in slabovidne, vseslovenski projekt Donirana hrana, mednarodni projekt Plakat miru in aktivnosti PR-ja ter GAT skupine. Dogaja se v 57tih Lions klubih in to zaznavamo vsak mesec tudi v PR Odboru. Zato smo ponosni člani naše lions družine.

Danes vas obveščamo, da je še nekaj mest za Lions izmenjavo mladih, prijave so odprte do 20. februarja.

Veseli smo, da so Lions klubi 3. cone 2. regije skupaj praznovali obletnice ustanovnih večerov in ob tem donirali več kot 3000 evrov, del sredstev so namenili Ustanovi Mali vitez, zbrali so jih z dražbo sestavljanke.

V prihajajočih dneh in tednih ne zamudite:

Že sedaj pozivamo vse klube, da se v največjem številu udeležijo:

  • prve tematske konference v slovenskem lionizmu New Voices, ki bo 14. marca v Izoli.
  • Simbolne akcije STOPIVA SKUPAJ, OSVOJIVA VRH, ki bo v soboto, 14. junija 2020 na Nanosu in Donački. Gre za pohod s slepimi in slabovidnimi. Dokažimo, da za njih ni ovir.

V Genovi bo konec marca pod sloganom Trajnostni razvoj za Sredozemlje potekala 23. Mediteranska konferenca Lions. Vabljeni k udeležbi, podrobnosti na spletni strani.

103. Mednarodno Lions konvencijo bo junija gostil Singapur – pridružite se organiziranemu potovanju in začutite duh našega globalnega gibanja.

Želimo vam prijeten teden,

PR odbor

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox