Dragi Lions,

Pred nami je 3.seja kabineta guvernerke, ki bo 1. februarja 2020 na Ptuju. Na sejo so tokrat povabljeni tudi predsedniki vseh Lions klubov. Z nami bo visok gost Miklós Horvath, direktor GAT Evrope. Vabilo na sejo in dnevni red najdete tudi na naši spletni strani. Pozivamo vas, da zagotovite udeležbo s klubov in se veselimo srečanja z vami.

Naše delovanje v letošnjem lionističnem letu vnaša številne novosti in privablja visoke goste, ki so navdušeni nad slovenskim lionizmom. 14. marca 2020 bomo tako organizirali našo prvo Lions konferenco, tokrat v okviru New Voices spoznajte iniciativo in nove glasove našega distrikta. Bodite z nami tudi vi in si že sedaj rezervirajte v vašem koledarju 14.marec. Pričakuje se mednarodna udeležba.

Mednarodna udeležba bo tudi na 23. Mediteranski konferenci, ki bo v prelepi Genovi konec marca pod sloganom Trajnostni razvoj za Sredozemlje. Vabljeni k udeležbi, podrobnosti na spletni strani.

V prihajajočih dneh in tednih ne zamudite:

LK Bled Golf bo to soboto, 1. februarja 2020, v Kranjski Gori organiziral že tradicionalni Lions Ski Open. Zabava na snegu zagotovljena, ne pozabite pa na vedno bogat srečelov. Po zabavi na snegu pa vabljeni na tradicionalni dobrodelni koncert Pomagajmo skupaj, ki ga to soboto organizira LK Škofja Loka. Vabljeni na koncert, ki vedno preseže okvire. Nekaj kart je še na voljo.

Pred nami je naša največja humanitarna prireditev na prostem, Lions Obarjada 2020, ki jo 15. februarja organizira LK Ptuj že 15 – to leto zapored. Pričakujejo več kot 5000 ljudi, ki bodo obarvali Ptuj v Lions barve, tekmovali v kuhanju obare in razdelili 4000 brezplačnih obrokov obare.

Že ta četrtek pa vas LK Ljubljana Omnia vabi na dobrodelni turnir v bovlingu. Vabljeni k udeležbi.

Če še nimate načrtov za Valentinovo, vas LK Konjice vabi 14. februarja na koncert skupine Bossa de Novo. Obljubljajo dobrodelno romantiko.

Že sedaj pa se prijavite na 103. Mednarodno Lions konvencijo, ki jo bo junija gostil Singapur – pridružite se organiziranemu potovanju in začutite duh našega globalnega gibanja.

V preteklem tednu so številni klubi izvedli uspešne akcije. Veseli in ponosni smo, da lahko poročamo o njih:  

Minulo soboto je bil v Rogaški Slatini koncert Jana Plestenjaka, kjer sta tamkajšnja Lions in Leo kluba zbirala sredstva za otroke s posebnimi potrebami.

LK Konjice je na turnirju v taroku zbiral sredstva za letovanje socialno ogroženih otrok.

LK Izola-Isola je letošnje prvo klubsko srečanje med drugim izkoristil za deljenje izkušenj članic ter koval načrte za prihajajoče akcije – katere, odkrijte na povezavi.

Tudi tokrat so mediji poročali o nas. Zbirke objav najdete na naši spletni strani, v zavihku kliping.

Želimo vam uspešen teden, ki ga obarvajte v Lions barve.

PR odbor

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox