Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

V Slovenijo prihaja IZJEMNA Gudrun Yngvadottir, prva ženska mednarodna predsednica

18. 11. 2019 @ 11:00 - 19:00

Spoštovani,

v Slovenijo prihaja izjemna Gudrun Yngvadottir, prva ženska mednarodna predsednica Lions organizacije, največje prostovoljne dobrodelne organizacije na svetu. Trenutno je predsednica fundacije LCIF, v okviru katere je v preteklih 50 letih bilo namenjenih 1 bilijon dolarjev za pomoč slepim, otrokom v stiski, pri naravnih katastrofah in drugih humanitarnih programih. Katere projekte sofinancira mednarodna fundacija v Sloveniji in kako potekajo, kateri so trenutno najbolj pereči problemi v mednarodnem merilu ter kako aktiven je slovenski lionizem v 59 Lions klubih nam bo Gudrun Yngvadottir predstavila na novinarski konferenci, ki bo v ponedeljek 18. novembra 2019 ob 11. uri na Centru Iris, na Langusovi ulici 8, 1000 Ljubljana. Vljudno vabljeni!

 Na novinarski konferenci bosta:

  • Gudrun Yngvadottir, predsednica LCIF in lanska mednarodna predsednica Lions Clubs International. Ob 100-letnici organizacije je postavila v ospredje naslednje izzive: lakoto, slepoto, diabetes, okolje in rak pri otrocih.
  • Nadja Pahor Bizjak, guvernerka Zveze Lions klubov Slovenije, ki bo prestavila ključne projekte slovenskega lionizma.

 

Ker je potrebna predhodna potrditev s strani Gudrun Yngvadottir, vas prosimo za potrditev udeležbe na novinarski konferenci do petka, 15. novembra 2019 na pr@lions.si.

Gudrun Yngvadottir si bo v Sloveniji z guvernerko ogledala delovanje Centra Iris in Ljudsko kuhinjo ter se srečala z državnim vrhom. Kakšne so možnosti sodelovanja in kako vidi Slovenijo, nam bo povedala na novinarski konferenci.

Lions Clubs Internarional je največja prostovoljna dobrodelna organizacija, ki šteje 1, 5 milijona članov v okviru 46.000 lions klubov. Organizacija je stara več kot 100 let, v Sloveniji pa prisotna skoraj 30 let. Več o slovenskem lionizmu najdete na www.lions.si.

 

Prijazen pozdrav,

Maja Krušič Šega

Pooblaščenka guvernerke za odnose z javnostmi

Podrobnosti

Datum:
18. 11. 2019
Čas:
11:00 - 19:00