Loading dogodki

« Vsi dogodki

Tradicionalna “Kresna noč” Lions kluba Ljubljana Iliria bo 17. junija 2024 v Križankah ob 19:30

17. 6. 2024 @ 19:30 - 21:30

Ljubljanske Križanke bodo prizorišče dobrodelne “Kresne noči# Lions kluba Ljubljana Iliria

Vabijo vas tudi letos na dobrodelno Kresno noč Lions Kluba Ljubljana Iliria, ki bo v ponedeljek, 17. junija 2024, z začetkom ob 19.30.

 Tradicionalno Kresno noč tokrat posvečajo Združeni Evropi, njeni različnosti kultur, tradicij in jezikov, katere nepogrešljiv del smo 20 let že tudi mi. Častno pokroviteljstvo letošnje Kresne noči je prevzela vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji dr. Jerneja Jug Jerše.

Naše lionistično druženje letos umeščajo  v navdihujoč ambient atrija Plečnikovih Križank, ki bodo s pridihom brezčasnosti so-ustvarile čarobnost Kresne noči, nudile navdihujoče zavetje našemu filantropskem namenu in žlahtnemu druženju z vami.

Kulturno-umetniški program bodo oblikovali Tomi Meglič, Lea Sirk, operni pevec Gregor Ravnik, plesalka Urška Centa, študenti Akademije za glasbo pod vodstvom Dušana Kranjca. Filantropski namen bomo posvetili otrokom in mladostnikom iz Slovenije, ki so zaradi neljubih življenjskih okoliščin prikrajšani za spodbuden psihofizični razvoj. Tudi tokrat bodo v program vključili dražbo izbranih predmetov, ki bo še povečala donatorski fond.

Kresna noč Lions kluba Ljubljana Iliria se je v 24-letih uveljavila kot eden najlepših dobrodelnih dogodkov, ki druži goste s področja gospodarstva, diplomacije, kulture in medijev. Utrinke s prejšnjih Kresnih noči si lahko ogledate tu.

 Veseli bodo vaših osebnih donacij za mlade v neljubih življenjskih okoliščinah. Z donacijo v vrednosti 120 eur si boste zagotovili vstopnico na Kresno noč. Sledite tej povezavi za prijavo.

 V upanju na druženje v ponedeljek, 17. junija 2024, z začetkom ob 19.30 v Križankah vas najlepše pozdravljajo,

Gregor Benčina Barbara Uranjek Dr. Jerneja Jug Jerše
Predsednik Lions Kluba Ljubljana Iliria Predsednica organizacijskega odbora za Kresno noč Vodja predstavništva Evropske komisije v Sloveniji

 

 

 

Podrobnosti

Datum:
17. 6. 2024
Čas:
19:30 - 21:30
Dogodek kategorija:

Organizator

Lions klub Ljubljana Ilirija
Poglej spletno stran dogodka

Prizorišče

Križanke
Trg francoske revolucije 1
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Phone
012412500
Stran postavil in vzdržuje Madbox