Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Dobrodelni koncert LK Škofja Loka za prijatelje: Rudi Bučar Trio

21. 12. 2023 @ 20:00 - 22:00

20€

Tradicionalni decembrski koncert za prijatelje bo imel tokrat dobrodelno noto. Lions klub Škofja Loka bo celoten izkupiček koncerta namenil prizadetim v avgustovskih poplavah. Kljub temu, da so katastrofalne poplave že nekoliko oddaljene, se vsi zavedamo, da bomo posledice čutili še dolgo.

Na oder škofjeloškega Sokolskega doma se vrača istrski trubadur Rudi Bučar! Vsestranski glasbenik in mojster istrske poetike že vrsto let ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino. Za svojo brezhibno glasbeno interpretacijo in mojstrsko poetičnost je bil že večkrat nagrajen. Tokrat ga bosta na odru spremljala Anže Vrabec (klaviature) in Goran Krmac (tuba in topotalnik).

Vstopnice so na voljo na blagajni Sokolskega doma na Mestnem trgu v Škofji Loki ter pri članicah in članih Lions kluba Škofja Loka. Cena vstopnice je 20 EUR.

Koncert omogočajo sponzorji in podporniki: Loka v Snegu, Sokolski dom Škofja Loka, Občina Škofja Loka, gostilnica in galerija Pr’ Pepet, Lekarna Mesto-37, LŠ ekipa in Računovodski servis Coffou.

Podrobnosti

Datum:
21. 12. 2023
Čas:
20:00 - 22:00
Cost:
20€
Dogodek kategorija:

Organizator

Lions klub Škofja Loka

Prizorišče

Sokolski dom, Škofja Loka
Mestni trg 17
Škofja Loka, 4220 Slovenija
+ Google Map
Stran postavil in vzdržuje Madbox