Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Dobrodelni bazar 2017 – omogočimo otrokom socialno ogroženih družin poletno šolo v naravi

2. 12. 2017 @ 18:00 - 21:00

Dobrodelni bazar 2017 - omogočimo otrokom socialno ogroženih družin poletno šolo v naravi

 

Dobrodelni bazar 2017 – omogočimo otrokom socialno ogroženih družin poletno šolo v naravi
Lion s klub in Rotary klub v Novem mestu že vrsto let s skupnimi akcijami pomagata pomoči potrebnim v našem okolju. Ena od tradicionalnih skupnih akcij je DOBRODELNI BAZAR v nakupovalnem središču Qlandia v Novem mestu. 
V soboto, 2. decembra 2017, bomo ves dan na posebnih stojnicah v zameno za vaše dobrodelne prispevke ponudili vrsto daril Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu. Vabimo vas, da jim pomagate, v zameno za dobrodelni prispevek vzamete darilo za vaše otroke, s podarjenim prispevkom pa omogočite poletno šolo v naravi otrokom iz socialno ogroženih družin z našega konca Slovenije. 

 

Lions klub in Rotary klub v Novem mestu že vrsto let s skupnimi akcijami pomagata pomoči potrebnim v našem okolju.

 

Ena od tradicionalnih skupnih akcij je DOBRODELNI BAZAR v nakupovalnem središču Qlandia v Novem mestu. V soboto, 2. decembra 2017, bomo ves dan na posebnih stojnicah v zameno za vaše dobrodelne prispevke ponudili vrsto daril Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu.

 

Vabimo vas, da jim pomagate, v zameno za dobrodelni prispevek vzamete darilo za vaše otroke, s podarjenim prispevkom pa omogočite poletno šolo v naravi otrokom iz socialno ogroženih družin z našega konca Slovenije. 

 

Podrobnosti

Datum:
2. 12. 2017
Čas:
18:00 - 21:00
Kategorija: