Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Dobrodelna vodena vinska degustacija s kulinarično in glasbeno spremljavo

7. 12. 2019 @ 18:00 - 23:30

Člani Lions kluba Sežana vas v prazničnem času vabimo na poseben dogodek – dobrodelno vodeno degustacijo primorskih vin s spremljajočo kulinariko kuharskih mojstric Majde Čičigoj in Katjuše Štekar iz gostilne in enoteke Pri Majdi v Gorici.

V ospredju dogodka bo dobrodelnost, saj bomo na pomoč priskočili šestletni deklici iz Sežane, ki za svoj gibalno-motorični razvoj potrebuje terapevtske pripomočke, posebno posteljo in gugalni sedež, da bo lažje premagovala vsakodnevne ovire in napore. S prispevkom od prodanih vstopnic ji bomo te pripomočke lahko kupili in jo za novo leto osrečili.  

Po dobrodošlici in ogledu kleti boste s someljejko Barbaro Orel iz Vinske kleti Orel okušali vina po izboru dr. Mirana Vodopivca, viteza Evropskega reda vitezov vina, nagrajenih vinarke in vinarjev Ingrid Saksida, Marjana Simčiča, Stojana Ščurka, Ivana Batiča, Zmaga Petriča – Guerile, Branka Furlana, Davorina Colje, Borisa Lisjaka, Matjaža Orla ter kleti Vinakoper in Santomas. Degustacijo bo spremljal bogat meni. 

Cena vstopnice z dobrodelnim prispevkom je 65 evrov na osebo.  

Vabimo vas, da se nam pridružite in podprete dober namen. Prijave na dogodek zbiramo na e-naslovu barbara.cepirlo@gmail.com.

Več informacij na telefonski številki 041 218 557 (Barbara Čepirlo).

Podrobnosti

Datum:
7. 12. 2019
Čas:
18:00 - 23:30

Organizator

Lions klub Sežana
Phone
041 218 557
Poglej spletno stran dogodka

Prizorišče

Posestvo in vinska klet Guerila
Planina111
Planina pri Ajdovščini, Slovenija
+ Google Map
Stran postavil in vzdržuje Madbox