Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

Dobrodelna spletna dražba Lions kluba Kranj

20. 5. 2021 - 30. 5. 2021

okrašena čokolada z napisom, kladivom in logo kluba

V 3. nadstropju Pediatrične klinike na Hemato-onkološkem oddelku se zdravijo otroci in mladostniki, ki se borijo s hudimi krvnimi boleznimi in različnimi raki. V Lions Klubu Kranj so se odločili pomagati tem otrokom, ki so združeni v društvu Društva JUNAKI 3. nadstropja, zato so pripravili DOBRODELNO SPLETNO DRAŽBO.

JUNAKI 3. nadstropja so otroci, ki si želijo biti enaki drugim. Njihovo zdravljenje je dolgotrajno, lahko tudi nekaj let. Mnogo otrok je v zgodnji razvojni fazi. Dolgotrajno zdravljenje pusti posledice na njihovi socialnosti in slabši vključenosti v okolje. Junaki 3. nadstropja ne želijo pomilovanja, oni so Junaki. Z njimi so junaki tudi starši in celotne družine, saj rak otroka zaznamuje celotno družino.

PRAVILA DRAŽBE:

  • Dražba bo potekala od 20. 5. – 30. 5. 2021.
  • Minimalen dvig cene je pri večini izdelkov najmanj 2 €, pri nekaterih najmanj 5 €.
  • Izdelek dobi dražitelj, ki ZADNJI (do zaključka) postavi najvišjo ceno.
  • Po koncu dražbe boste obveščeni, če je izdelek vaš, poslali vam bomo sporočilo (s profila LK Kranj, Mojca Lončarski, Darja Dela ali Irma Štih).
  • Denar za plačilo izdelka bo zmagovalni dražitelj nakazal na TRR račun Lions kluba Kranj, ki bo donacijo zbranih sredstev nakazal na Društvo junakov 3. nadstropja.
  • Posamezen izdelek bo po plačilu izdražene vsote s strani zmagovalca – dražitelja, po predhodnem dogovoru, odposlan / predan zmagovalnemu dražitelji v njegovo last.

Vstopi v dražbo in si oglej izdelke TUKAJ.

Lions klub Kranj se v naprej zahvaljuje vsem sodelujočim.

Skupaj Pomagamo.

Podrobnosti

Začetek:
20. 5. 2021
Konec:
30. 5. 2021
Dogodek kategorija:
Dogodek Tags:
Spletna stran
https://www.facebook.com/media/set?vanity=292125777559308&set=a.3645081022263750

Prizorišče

spletni dogodek
Stran postavil in vzdržuje Madbox