Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

DOBRODELNA KOLESARSKA AKCIJA PO SEVERNI PRIMORSKI: KOLESARIM, DA POMAGAM 2019

7. 09. 2019 @ 13:00 - 19:00

Lions klub Idrija in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica vabita na dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski KOLESARIM, DA POMAGAM 2019

Akcija bo potekala v soboto, 7. septembra 2019. Start bo ob 13.00 na parkirišču za Modro dvorano v Idriji. Pot bo udeležence vodila po glavni cesti iz Idrije preko Mosta na Soči, Tolmina, Kanala ob Soči do Nove Gorice. Akcijo bodo skupaj zaključili ob 17.45 uri na Robinovi zabavi pred novogoriško mestno hišo. Sledilo bo skupno druženje udeležencev akcije s piknikom ob hrani in pijači, za katero bo poskrbelo Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica v sodelovanju z Zavodom Gost na planoti. Pot je nezahtevna (85,7 km) in primerna tudi za manj izkušene kolesarje.

Zbrana sredstva bo Lions klub Idrija namenil Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa »Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir«.

Več informacij o dobrodelni akciji najdete na spletni strani Lions kluba Idrija ali na spletni strani Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica .

Vabljeni k sodelovanju skupaj z vašimi družinskimi člani, prijatelji ali sodelavci.

LIONS KLUB IDRIJA

Podrobnosti

Datum:
7. 09. 2019
Time:
13:00 - 19:00
Website:
https://lionsidrija.wordpress.com/

Organizator

Lions klub Idrija
Telefon:
041 485 430
Email:
igor.miljavec@gmail.com
Website:
https://lionsidrija.wordpress.com/