Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

4. Festival dežnikov v Celju

13. 10. 2018 @ 18:00 - 21:00

4. Festival dežnikov v Celju

Lions klub Celje Mozaik vas vabi v soboto, 13. oktobra 2018 od 10. do 12. na  četrti  dobrodelni FESTIVAL DEŽNIKOV, ki ga organizira v celjskem mestnem središču na Zvezdi (Prešernova ulica 7). Tokrat so se organizaciji pridružili tudi LK Celje in LK Celje Keleia, ter LEO kluba Celjski vitezi in Mavrice.

Celjske ulice bodo napolnili dežniki, poslikani s strani celjskih umetnikov, slikarjev in likovnih ustvarjalcev, likovnih društev in slikarskih zanesenjakov.  Letos smo k projektu povabili tudi celjske lokale, ki bodo donirali sredstva in pred svojimi lokali razstavili poslikane dežnike. S tem bodo pokazali Celjanom svojo dobrodelno aktivnost.

Obisk festivala je brezplačen. Festival bo obogaten s kulturnim  programom, kjer bodo med drugim nastopili člani plesnega teatra IGEN in plesne skupine SAIDAH. Na festivalu bodo prisotni slikarji, ki so dežnike poslikali. Dogodek je zelo primeren in zanimiv za družine z otroki, ki festival vsako leto obiščejo v velikem številu. 

Obiskovalci festivala bodo za dobrodelni prispevek lahko odnesli domov poslikan dežnik.  Vsa zbrana dobrodelna sredstva bo LK Celje Mozaik namenil za pomoč  družinam z otroki v Celju in okolici, ki živijo v socialni stiski.

Podrobnosti

Datum:
13. 10. 2018
Time:
18:00 - 21:00
Dogodek Category: