Hodim, da pomagam – prireditev  za vse generacije, z več kot 200 udeleženci.
Humanitarno društvo Lions klub Brnik je Pod Jenkovo lipo v Dvorjah pri Cerkljah na Gorenjskem v lepem, sončnem vremenu pripravilo 12. dobrodelno druženje Hodim, da pomagam, s katerim so zbirali sredstva za rehabilitacijo otrok s cerebralno paralizo, za učence s posebnimi potrebami Osnovne šole Helene Puhar v Kranju in za pomoč otrokom z avtizmom. Pred začetkom je zbrane nagovoril Jani Zupan, predsednik Lions kluba Brnik, in vsem zaželel dobro počutje pod Krvavcem, med gosti so bile tudi Karmen Vidmar, predsednica Gorenjske cone Lions klubov, in predstavnice sosednjih gorenjskih Lions klubov, tudi Barbara Novak iz Kamnika. Veliko zaslug za uspešno izvedbo prireditve ima prof. dr. Mitja Košnik.
Organizatorji so našteli več kot 200 udeležencev. Vse generacije so se podale v tri različno zahtevne smeri.

Zbrana sredstva (izkupiček 2.400 EUR) so namenjena za rehabilitacijo otrok s cerebralno paralizo, za učence s posebnimi potrebami OŠ Helene Puhar v Kranju, za pomoč otrokom z avtizmom ter pomoč otrokom iz socialno šibkih družin.

Več o dogodku najdete tudi na  spletni strani (link:  https://www.lions-brnik.si/?p=2189) ter na povezavi https://www.cerklje.si/objava/932510.

Fotografije Janez Kuhar 
Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox