VELIKI DOBRODELNI KONCERT LIONS KLUBOV ŠTAJERSKE

VIENNA SUPREME ORCHESTRTA IN SOLISTI

📆 Petek, 15. 3. 2024 ob 19:00 uri 📍Velika dvorana SNG Maribor 

A. Mozzart, G. Puccini, Johann Strauss ml., G. Verdi, A. Vivaldi, Josef Strauss, J. Offenbach

Ob okroglih obletnicah Lions klubi iz Maribora, Ptuja, Slovenske Bistrice in Slovenskih Konjic organizirajo VELIKI DOBRODELNI KONCERT LIONS KLUBOV ki bo 15. marca 2024, v SNG Maribor, na katerem bomo gostili Vienna Supreme Orchestra.

Že samo ime dogodka pove, da gre za koncert z dobrodelno noto, če pa to povežemo še z dejstvom, da bodo na koncertu nastopili mednarodno priznani glasbeniki, člani Vienna Supreme Orchestra, lahko rečemo, da gre za izjemen dogodek.

Dobrodelni koncert bo izjemna priložnost, da povežemo enako misleče, ki nam je solidarnost vrednota, zato vas prosimo, da dogodek podprete po vaših zmožnostih in željah.

Vsa zbrana sredstva iz naslova sponzorstev, donacij in prodaje vstopnic bodo namenjena izključno za izvedbo dobrodelnih in humanitarnih projektov, ki jih Lions klubi izvajamo s vso skrbnostjo za ljudi v lokalnem okolju, ki v nezavidljivih okoliščinah potrebujejo pomoč.

Koncert organizirajo v počastitev obletnic delovanja svojih klubov in sicer Lions klub Piramida Maribor – 30 let, Lions klub Slovenske Konjice – 20 let, Lions klub Maribor – 30 let, Lions klub Slovenska Bistrica – 15 let, Lions klub Konjice Vita – 5 let ter Lions klub Primus Ptuj – 5 let.

Naj vam »Vienna Supreme Orchestra« in njegovi solisti ponudijo resnično čaroben večer, kjer lahko doživite srečo, optimizem in pridih tega čudovitega mesta. Odlična izobrazba, mednarodne koncertne izkušnje in duhovita dunajska interpretacija dajejo »Vienna Supreme Orchestra« poseben dunajski pridih, ki vedno stremi k glasbeni popolnosti.

 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox