Lions izobraževanje ELLI LIONS Slovenija_1. dan 
Lions in Leo člani, ki želijo opravljati vodilne vloge v svojem klubu, imajo priložnost svoje znanje pridobiti skozi izobraževanje ELLI. Emerging Lions Leadership Institute.
Seznanili so se z zgodovino in cilji Lions Clubs International in Lions Clubs International Foundation, kako razviti strategije za učinkovitega vodjo, kako sodelovati z raznoliko skupino Lions in Leos članov in članic v klubih in conah. Znanja, ki pridejo še kako prav.
Za LIONS Slovenija to izobraževanje izvajata PDG, GLT Lorena Hus in Mateja Hochstätter. Obiskala in pozdravila jih je tudi guvernerka mag. Breda Pečovnik.  1. tema je bila “Lions skozi preteklost, sedanjost in prihodnost”, ki jo je vodila Lorena. Skozi 2. temo dneva “Raznolikost” pa jih je vodila Mateja. #lions #znanje #povezovanje #timskodelo
Lions izobraževanje ELLI LIONS Slovenija_2. dan 
Drugi dan izobraževanja je bil posvečen komunikaciji, vodenju uspešnega sestanka, zagotavljanju uspešnosti kluba, poudarek pa na timskem delu in sodelovanju. Slušatelji so se seznanili z Lions mentorskim programom in podporo naše fundacije LCIF.
Dan je bil poln kreativnih delavnic in izmenjave idej in izkušenj. Zabavno in poučno in predvsem delovno. Predavateljicama Loreni Hus in Mateji Hochstätter se je pridružila  Mirjana Čušek Slunjski iz Lions Hrvatska D-126, ki je predavala tematiko uspešnega vodenja sestankov za zagotavljanje uspešnosti klubov.
Iz slik se vidi navdušenost, dobra volja in izvirnost. To je tisto, kar slušatelje in predavatelje poveže, ter vodi do obojestranskega zadovoljstva in novih znanj, za suvereno delovanje v okoljih svojih klubov.
Lions izobraževanje ELLI LIONS Slovenija_2. dan_nagrada_izlet v neznano  
Udeleženci so si za svoj prispevek k res ustvarjalnemu dnevu na izobraževanju v Krškem zaslužili dodatni #Bonus#TeamBuilding Festival luči, Zagreb. Večerni potep po mestu, ki je zasijalo v tisočih lučeh…
Lions izobraževanje ELLI LIONS Slovenija_3. dan
V tretjem dnevu izobraževanja ELLI, so slušatelji prisluhnili aktualnim temam, za svoje prihodnje delovanje v klubih in razmislili o lastnem poslanstvu in o javnem nastopanju.
#MirjanaČusekSlunjski – Uvajanje sprememb v klubu
#MatejaHochstätter – Osebno poslanstvo
#LorenaHus – Javno nastopanje
Gostitelj predavanje je bila Gostilna KUNST, Krško. V teh treh dneh druženja, so se slušateljem pridružili guvernerka Breda Pečovnik, prvi viceguverner Vladimir Bahč in drugi viceguverner Vlado Gobec. Povezali so znanja in sodelovanje na nivoju dveh sosednjih distriktov LIONS Slovenija in Lions Hrvatska.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox