Uspešen dobrodelni Valentinov koncert VLADA KRESLINA v Slovenskih Konjicah

Z ljubeznijo in glasbo v srcu

V čarobnem vzdušju Kulturnega doma Slovenske Konjice se je v soboto 17. februarja odvil nepozaben dobrodelni koncert ob Valentinovem, ki so ga v duhu ljubezni in solidarnosti soorganizirali Klub Študentov Dravinjske Doline, Lions Klub Konjice in Mladinski center Dravinjske doline.

Dogodek je bil del 26. Kulturnega tedna Kluba študentov Dravinjske doline, ki vsako leto znova združuje kulturo, mladost in dobrodelnost v naši skupnosti. Večer je s svojo prisotnostjo in izjemnim nastopom počastil legendarni Vlado Kreslin, ki je z bogatim repertoarjem svojih pesmi in osebnih zgodb ustvaril večer, poln emocij in skupnega prepevanja. Skoraj dve uri trajajoči koncert je bil pravo potovanje skozi čas, kjer so pesmi povezovale generacije, spominjale na neponovljive trenutke in hkrati tkale nove spomine.

Posebno zahvalo so člani LK Konjice izrekli Emilu Martinšku, predsedniku Lions kluba Konjice, ki je s svojim uvodnim pozdravom in poudarkom na pomembnosti medsebojnega sodelovanja in dobrodelnosti in vsem zaželel veliko ljubezni in medsebojnega razumevanja. Za nepozaben koncert in brezhibno organizacijo gre zahvala tudi Andreju Šelihu, članu Lions kluba Konjice, ki je s svojo predanostjo pri organizaciji koncerta in pogostitve z druženjem po njem znova dokazal, da je mogoče združiti kulturo, glasbo in dobrodelnost v enkratno in prijetno doživetje.

Ta večer je bil praznik za dušo in srce, kjer so ljubezen, glasba in dobrodelnost zasijale v polnem sijaju. Skupaj so dokazali, da lahko z roko v roki ustvarijo čudeže in pomagamo tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Iskrena hvala vsem, ki ste bili del tega večera: izjemnemu Vladu Kreslinu, organizatorjem in publiki, ki ste s svojo prisotnostjo in energijo naredili ta večer resnično nepozaben.

V LK Konjice  z ljubeznijo in optimizmom zrejo v prihodnost, prepričani, da bodo skupna prizadevanja še naprej tkala močne vezi v  skupnosti in širila valove dobrodelnosti.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox