Lions Ski Open je odpovedan

V soboto, 2. marca 2024, bi moral biti v Kranjski Gori tradicionalni, letos jubilejni, že 20. humanitarni veleslalom Lions Ski Open. Narava je tokrat močnejša, pomanjkanje snega, napovedane visoke temperature in dež so organizatorje, Lions klub Bled Golf, prisilili v odpoved letošnje izvedbe v katero so že vložili veliko truda in naporov.

Lions Ski Open je v predhodnih 19. letih neposredno pomagal že preko 160 pomoči potrebnim posameznikom ali družinam, posredno pa preko 1.800 osebam, do letos pa je bilo zbranih in doniranih že preko 200.000 EUR. Zbrana sredstva, ki so jih letos namenili sponzorji in donatorji, so letos namenili Zavodu Korak, ki skrbi za osebe s poškodbo glave, Varstveno delovnemu centru Kranj, ki skrbi za vodenje, varstvo in zaposlitev pod posebnimi pogoji in za posebno institucionalno varstvo odraslih, zavodu Center Vidim cilj iz Ljubljane, ki skrbi za slepe in slabovidne otroke, in fantu, ki je po poškodbi glave postal odvisen od pomoči drugih, a mu družina zaradi socialne stiske ne more nuditi vsega kar potrebuje. Opremili bodo njegovo sobo in plačali tabor za rekreacijo in usposabljanje.

Člani Lions kluba Bled Golf se iskreno zahvaljujejo vsem, ki so se odzvali na njihovo akcijo, predvsem tistim, ki so že donirali in so nameravali prireditev obiskati.

Ob tem verjamejo v skorajšnje ponovno srečanje, saj jim je ostalo preko 500 nagrad za njihov tradicionalno bogat srečelov v katerem vsaka srečka zadane, zato bodo v spomladanskih dneh priredili še eno akcijo in vse ponovno povabili v njihovo družbo. 

 

 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox