Koncert za prijatelje je darilo za vse ob koncu leta. Je tudi svojevrsten odgovor na prekomerno potrošniško družbo, ki je prepolna daril, ki pogosto nimajo pravega smisla in pomena. Koncert izvedejo prostovoljno in se z njim obdarujejo Lions člani in vsi obiskovalci. V klubu so hvaležni, da obiskovalci se že vsa ta leta z veseljem odzovejo vabilu in tradicionalno podprejo ta dogodek ter kupijo vstopnice že mesec dni pred samim dogodkom. To storijo za svoje prijatelje, družino in tudi zase. Skupaj uživajo v kakovostni slovenski glasbi in druženju z najdražjimi. Verjamejo, da je ravno čas zagotovo najdragocenejše darilo, ki ga lahko nekomu podarimo.

Ideja za koncert za prijatelje je nastala leta 2018, ko so trije prijatelji združili moči, zavihali rokave in v Škofjo Loko povabili prijatelja Slavka Ivančić. Kasneje so povabili tudi prijatelja Rudija Bučar in njegove prijatelje Anžeta, Gorana, Gabra in Alexa, s katerimi imajo veliko stičnih točk. Te točke radi negujejo in zato se z veseljem odzovejo vabilu ter se vračajo, v srednjeveško lepotico Škofjo Loko.

»Zato Lionsi LIONS Slovenija tudi v prihodnje ne bomo prenehali s tovrstnimi namenskimi dobrodelnimi dogodki. Predlagamo, da že danes v koledarje označite 19. december 2024,« To priložnost bomo izkoristili tudi za vljudno vabilo na naš največji dogodek v letu, veliki dobrodelni koncert, ki bo 27. januarja 2024 ob 19. uri v Športni dvorani Trata. Obiskal nas bo Big band Bled pod vodstvom našega someščana Primoža Grašiča ter legendarni Alenka Godec, Oto Pestner in Uros Peric Perry. Obljubljamo večer, poln emocij, večer, ki vam bo ostal v spominu.« so še zapisali v LK Škofja Loka.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox