V soboto, 2.12.2023 je v izjemnem gostišču Spargus Restavracija, ki se nahaja v najstarejši gostilni na Slovenskem, Gustuž, na stičišču Žičke kartuzije potekala druga seja kabineta, ki ga letos vodi mag. Breda Pečovnik.

Skozi pregled aktivnosti, ki so jih predstavili koordinatorji, pooblaščenci in conski predsedniki, je bilo potrjeno aktivno in vsestransko delovanje Lions in Leo klubov v Sloveniji. Nekateri so se nam pridružili preko video konferenčne povezave. Postavljene so bile smernice in usmeritve za delovanje klubov v prihodnjih mesecih. Pester in prazničen bo prav december, ki ga bodo zaznamovali številni glasbeni in kulturni dogodki, dobrodelne stojnice in srečanja z dobrodelno noto.

Pred začetkom seje kabineta smo si ogledali veličastno in zgodovinsko bogato Žičko Kartuzijo. Ob zaključku seje, pa nas je s petjem in igranjem na kitaro nagovoril član LK Ptuj, Albin Brencl.

Posebej nas je navdušila večerja in izbrano vino, ter odlična postrežba osebja gostišča Spargus Restavracija. Nekaj veličastnega je tudi sam ambient. Čutiti je pridih tradicije, saj se prepleta s sodobno, moderno kuhinjo, ki te popelje na potovanje med okusi. Ker je zunaj lepo snežilo, je bilo še toliko bolj čarobno.

Presenetila nas je tudi guvernerka, ki je prisotnim ob bližajočih praznikih podarila posebej pripravljeno personalizirirano darilo – med in čokolado.

Omizje: tajnica D-129, Mateja Smogavc, guvernerka mag. Breda Pečovnik, prvi viceguverner Vladimir Bahč, drugi viceguverner Vlado Gobec.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox