Povabilo Lions Österreich na 68. Lions Europa Forum 2023 od 26. do 28.10.2023 v Klagenfurt v Avstriji

Spoštovani Lions in Leo članice in člani!

Naše  delovanje se odvija v naših klubih. Tukaj je osnova našega delovanja. Ker smo del ene največjih dobrodelnih mednarodnih organizacij pa se del našega delovanja  odvija tudi na nivoju mednarodnih aktivnosti. Eden izmed takšnih dogodkov v Evropi je Lions Europa Forum. Celovec (Klagenfurt) v naši sosedi Avstriji bo gostil letos že 68. po vrsti. Lions-i in Leo iz mnogih evropskih držav bodo ob sodelovanju vodstva LCI  na njem izmenjevali poglede in izkušnje na različne teme in programe, ki jih Lions-i in Leo uresničujemo po vsem svetu skozi svoje humanitarno delo. Forum je priložnost za vse nas, da okrepimo svoje znanje o naši organizaciji, programih in primerih dobrih praks na področju dobrodelnosti. Ne smemo pozabiti, da je krepitev prijateljstva med narodi in s tem med nami, člani Lions, del našega poslanstva. Takšni dogodki nam omogočajo prav to. Spoznavamo člane Lions in Leo iz različnih držav (ne samo Evrope), navezujemo stike, se držimo in tudi zabavamo.

Če vam možnosti dopuščajo vas vabim, da se tega dogodka udeležite, še posebej, ker se dogodek odvija v naši bližnji soseščini. Lahko se prijavite tudi samo za en dan, da samo začutite utrip takšnega dogodka. Naredite si prijeten izlet. Mogoče kakšnemu ali nekaj vašim članov to omogočite kot priznanje za njegovo prizadevno delo.

Program Foruma si lahko pogledate na uradni spletni strani 68. Lions Europa Foruma 2023, kjer opravite tudi registracijo za dan po vašem izboru.

Upam, da se vidimo v Celovcu in skupaj širimo poslanstvo lionizma.

Video vabilo: Europa Forum 2023

PDG Jurij Šarman, Obor za mednarodno sodelovanje ZLKS 2023/2024

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox