V Slovenijo prispela pošiljka 260 razvlažilnikov za potrebe #poplave2023

S strani LIONS Slovenija – Zveze Lions klubov Slovenija D-129,  je v Slovenijo prispelo 260 razvlažilnikov. Namenjeni so razdeljevanju oz. izposoji na območjih, ki so jih prizadele poplave. Razvlažilnike je dobavilo podjetje Andotehna d.o.o.. Posebna zahvala gre našemu članu Andreju Andoljšku, ki je poskrbel, da smo jih nabavili po ugodni ceni ter organiziral vso logistiko.

V naslednjem tednu bodo razvlažilniki pripravljeni za prevzem in razdeljevanje na terenu. Vse aktivnosti z Lions klubi so že v teku, sporoča Mateja Hochstatter -Pooblaščenka kabineta guvernerke Brede Pečovnik, odgovorna za ALERT.

Dobavitelj je poskrbel za prevoz in dostavo iz Nemčije, vsi razvlažilci so opremljeni z hitrimi navodili, telefonsko številko za pomoč uporabnikom, zagotovljena je garancija 1 leto in po garancijska popravila ter rezervni deli. Tako bodo razvlažilci tudi nemoteno delovali. Pomoč pri nabavi smo ponudili vladnim predstavnikom. Razvažilci gredo v uporabo brezplačno. 

Akcija razdeljevanja steče v ponedeljek, 14.8.2023 po že dogovorjenem urniku preko Lions klubov Slovenije. Želimo, da čimprej prispejo do prizadetih družin in osušijo čim več domov.

#pomagamo #razvlažilniki

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox