Pomoč Zveze Lions klubov Slovenije
Sporočilo guvernerke ZLKS D-129

Lions in Leo klubi ter številni posamezniki so aktivno vključeni v sistem reševanja in pomoči. Delujemo povezano preko klubov, conskih predsednikov in predsednikov obeh regij, v sodelovanju z CZ Slovenije. Koordinacijo vodim guvernerka Breda Pečovnik, na ravni Slovenije in Lions International.

Lions in Leo klubi so lokalno dosegljivi za posredovanje in pomoč.

Povežimo se, držimo skupaj, kot že velikokrat in si pomagajmo ter z dejanji pokažimo kdo smo. Narava nam je pokazala svojo moč. Slovenija pa je pokazala svoje srce in ponovno stopila skupaj. Občudovanja vredna je volja in moč ljudi pomagati sočloveku. Toliko hrabrosti in požrtvovalnosti, sočutja, nesebične pomoči ter poguma premoremo.

Tukaj je naše srce in naš dom. Vse tisto kar imamo in smo ustvarili. Imamo pa tudi drug drugega in povezani smo nepremagljiva veriga pomoči. Hvala.

Pomagamo. Pomagajte tudi vi.

Pomagate lahko na več načinov:

  1. POTREBUJETE POMOČ ALI POZNATE NEKOGA KI JO POTREBUJE?
  1. DONIRAJTE SVOJA SREDSTVA
  • Donirajte denar na transakcijski račun: Zveza Lions klubov, Distrikt 129, Slovenija, Prešernova  cesta 10, SI-1000 Ljubljana 
  • TRR pri NLB št: SI56 0201 4001 8643 267 s pripisom – ZA POPLAVE
  1. IMATE ODVEČ KAKŠNO NAPRAVO?
  • Imate doma napravo, ki je ne potrebujete več? Morda računalnik, pralni stroj, zdravstveni pripomoček, korekcijska očala ali kaj drugega? Nekdo bo vašega darila zelo vesel in mu bo olajšalo življenje. Sporočite na e naslov: pomoc@lions.si
  1. POJASNILO
  • Zveza Lions klubov, distrikt 129, Slovenija, svoje dobrodelno poslanstvo izpolnjuje kot organizacija prostovoljcev, torej brez zaposlenih. Vsa sredstva, naprave in ostalo pomoč, ki jo bomo dobili od vas, bo v celoti namenjena za pomoč tistim, ki pomoč potrebujejo!

LIONS SLOVENIJA BO VAŠO POMOČ UČINKOVITO IN V CELOTI PRENESLA POMOČI POTREBNIM POSAMEZNIKOM ALI USTANOVAM! Za vašo podporo se v imenu prejemnikov in v imenu članov slovenskih Lions  klubov iskreno zahvaljujemo!

Breda Pečovnik, Guvernerka ZLKS D-129 2023-2024

Foto naslovnice: Facebook stran Slovenska Policija

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox