19. avgusta – obeležujemo dan humanitarnosti, posvečen humanitarnim delavcem, ki kljub ogrožanju svojih življenj pomagajo drugim.

Pretekli dnevi so izraz in potrditev našega poslanstva, ki ga opravljamo odgovorno in spoštljivo kot humanitarna organizacija. #Pomagamo. Predvsem šteje to, da se humanitarne organizacije, društva in posamezniki vse bolj povezujemo in tako skupaj uresničujemo pomoč do sočloveka. Katastrofalne poplave v začetku meseca avgusta so izzvale neverjeten odziv ljudi za pomoč prav vseh oblik.

Mag. Breda Pečovnik, guvernerka ZLKS D-129, 2023-2024

Pred nami je novo mandatno obdobje humanitarnega delovanja in verjamem, da ga bomo s skupnimi močmi izpeljali učinkovito, predvsem pa v korist tistih, za katere delujemo in nas potrebujejo. Z vašo aktivnostjo in podporo bomo uresničili tiste naloge, ki bodo krepile našo skupnost, pomagale odpravljati različne težave v posameznih klubih, da bi omogočali dobro počutje članov in dosegli zavidljive uspehe pri humanitarnem delovanju in osebnem razvoju posameznika.

Iskrena in globoka zahvala gre vsem, ki #pomagate z svojim delom, časom, znanjem, prispevki in donacijami, da lahko kot Zveza Lions klubov pomagamo pomoči potrebnim.

We Serve. Pomagamo.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox