Letošnja Lions konvencija, ki bo potekala med 26. in 28. majem na Brdu pri Kranju, bo ponovno združila izobraževanje in Zbor članov Zveze Lions klubov Slovenije. Prvič pa bomo na konvenciji izbrali kandidata za mednarodnega direktorja.

Zato vas Lionsi že sedaj vabimo, da si rezervirate termin med 26. in 28. majem za lionizem. Izobraževanje bo namenjeno predvsem bodočim vodstvom Lions in Leo klubov: bodočim predsednikom, tajnikom in zakladnikom, seveda pa so dobrodošli tudi ostali zainteresirani člani. Zbor članstva pa je priložnost za vse nas, da se zahvalimo guvernerju z ekipo in izberemo prihodnje vodstvo.

Kako bo organizirano izobraževanje?

Izobraževanje bo organizirano v strnjeni obliki v petek popoldne in v soboto cel dan z vmesnimi odmori in okrepčili. Potekalo bo v obliki delavnic, predavanj in z aktivnim sodelovanjem udeležencev. Zaželeno je, da se udeležite celotne konvencije, zato smo za vas rezervirali prenočišča in pripravili bogat program za vas, pa tudi za vaše spremljevalce.

Kaj bomo imeli od tega?

  • Zagotovo je pomemben cilj izobraževanja medsebojno spoznavanje, tako bodočih vodstev med seboj, kot tudi vodstev s člani kabineta in bodočo guvernerko. Dati ljudem obraz, spoznati se, olajša bodočo komunikacijo na obeh straneh.
  • Predstavitev dobrih praks klubov bo klubom ponudila priložnost, da predstavijo svoje aktivnosti, udeležencem pa omogočila vpogled v delovanje drugih Lions in Leo klubov. Nabor dobrih praks je lahko vir novih idej, morda priložnost za povezovanje med klubi …
  • Čeprav vsi vemo kar nekaj o lionizmu, bo v programu izobraževanja zagotovo kakšna tema, ki bo razširila vaše znanje.
  • Priložnost boste imeli seznaniti se s programskimi smernicami LCI in bodoče guvernerke iz »prve roke« in o tem razpravljati.
  • Teoretična izhodišča, diskusije, delo v delavnicah, izkušnje ostalih udeležencev boste lahko združili v prvi osnutek programa dela za svoj Lions ali Leo klub, tako boste svoj mandat začeli samozavestno in dobro pripravljeni.
  • Spoznali boste nove ljudi, se družili, zabavali in spoznali nekaj kotičkov in zanimivosti posestva kjer se odvijajo najvidneši protokolarni dogodki in Gorenjske.

Kako se prijavim?

Prijave bodo potekale elektronsko preko spletne aplikacije.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nine + nine =

Stran postavil in vzdržuje Madbox