Lions klub Škofja Loka je v soboto, 21. januarja 2023, priredil tradicionalni dobrodelni koncert »POMAGAJMO SKUPAJ«, ki ga je gostila Športna dvorana na Trati v Škofji Loki. Koncerta, ki je bil razprodan, se je udeležilo okoli 1400 obiskovalcev, ki jim je večer polepšalo škofjeloško Glasbeno društvo Crescendo z mešanim pevskim zborom in simfoničnim orkestrom ter solisti pod taktirko dirigenta Žige Kerta ter Kvatropirci, ki so nastopili v prvem delu koncerta. Crescendo skupaj s solisti pa je večer zaznamoval z muzikali, slovenskimi evrovizijskimi uspešnicami in južnoameriško glasbo.

Koncert predstavlja glavni vir prihodkov Lions kluba Škofja Loka, ki jih le ta namenja za humanitarno dejavnost v lokalnem okolju. V uvodnem nagovoru je predsednik kluba Aleš Bizjak povedal, da je Lions klub Škofja Loka v dobrih 21 letih delovanja zbral in razdelil finančno pomoč v skupni vrednosti, s katero bi lahko kupili že manjšo hišo. Navzoče je nagovoril tudi drugi viceguverner Zveze lions klubov Slovenije Vladimir Bahč, ki je pohvalil organizatorje za izvedbo tako velikega koncerta in izrazil zadovoljstvo nad velikim obiskom. »To kaže, da ste pripravljeni uživati in obenem pomagati drugim.«

Znova se je izkazalo, da so ljudje na loškem odprtih src, pripravljeni pomagati kar potrjuje tudi slogan koncerta »POMAGAMO SKUPAJ«. Zbran denar, 15 tisoč evrov, do namenjen pomoči socialno ogroženim družinam, posameznikom v stiski pa tudi slepim in slabovidnim.

Dobrodelnega koncerta “POMAGAMO SKUPAJ” Lions kluba Škofja Loka se je udeležil tudi drugi vice guverner Vladimir Bahč. 
Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 + 14 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox