V Pomurju delujejo 4 Lions in 2 Leo kluba. Vsi zelo aktivno in predvsem povezano. Udeležba je bila številčna po članstvu in vodstvu, saj je bilo prisotnih skoraj 120 gostov. Srečanja v Termah Banovci sta se udeležila guvernerja Zveze Lions klubov Slovenije, D-129 Radovan Pušnar inguverner Lions Avstrija, D 114 M-25, LC Bruck an der Mur,  Kapfenberg Heinz Rottleuthner,predsednica Zveze Leo klubov Slovenije – Leo Distrikta 129 Urška Jager, bivša guvernerja Anton Camplin in Jurij Šarman ter bivša guvernerka Nadja Pahor Bizjak.

Z nami so bili conski predsedniki:Karl Altenburger, LC Leibnitz Distrikt 114 Avstrija Cone Mitte-25, Gregor  Karlovšek, LK Ljubljana Vega, predsednik 2. cone v 1. regiji, Bojana Kmetec Rošic, LK Maribor Zarja, predsednica 2. cone v 2. regiji, Mira Borko Prelog, LK G. Radgona, predsednica 3. cone 2. regiji

Podeljena Lions in Leo priznanja in pohvale ter sprejeti novi Lions in Leo člani

Podeljena so bila priznanja za 10 in 25 let delovanja v lionizmu ter  sprejeti novi člani in članice Lions in Leo klubov. Posebno priznanje guvernerja  je prejel Jernej Zupančič iz LK Ljutomer, LK Gornja Radgona je posebno zahvalo podelil Tadeju Pintariču. Posebno zahvalo Zveze Leo klubov Slovenije sta prejeli obe mentorici Leo klubov Silvija Hajdinjak Prendl in mag. Nina Žuman.  

Lions  Club Excellence Award

Priznanje Lions Club Excellence Award iz 3. cone 2. regije so za odlično delovanja v letu 2021-2022 prejeli LK Ljutomer, LK Murska Sobota in LK Gornja Radgona. LK Lendava je za las ušla nagrada.

Dobrodelna nota

Dobrodelni namen svečanega večera je bil namenjen posebnemu projektu za otroke. V načrtu je, gradnja čutne poti in glasbenega zidu pri vrtcu in osnovni šoli na Cvenu. Namenjena   otrokom z motnjami v razvoju, slepim in slabovidnim in ostalim otrokom, ki moraj razviti pogum in premagati strah. Želimo jim podariti prijazno okolje, v katerem bodo lahko prebudili svoje čute, raziskovali, iskali zadovoljstvo in razvijali svoje sposobnosti.

Marja Dolamič, conska predsednica Lions klubov Pomurja

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × four =

Stran postavil in vzdržuje Madbox