V Lions Slovenija se zavedamo izjemnega pomena novega znanja, zato se redno usposabljamo in izobražujemo. Tokrat smo v ospredje postavili, kako nas vidijo MEDIJI in zakaj imamo še posebej veliko odgovornost, ko komuniciramo dobrodelne aktivnosti.

Tradicionalni PR seminar je organizirala Maja Krušič, pooblaščenka guvernerja za odnose z javnostmi, saj ima komuniciranje velik pomen v dobrodelnih organizacijah: “Izjemna odgovornost je komunicirati stisko ljudi, še posebej otrok. Zato je potrebno osvojiti osnovna znanja in komunicirati naše poslanstvo #pomagati na dostojen način. Na način, ki bogati našo družbo.”

KAKO NAS VIDIJO MEDIJI in novinarji in kako uspešno komunicirati z njimi, nam je razložila novinarka in urednica na RTVSLO Ksenja Tratnik in navdušila udeležence.

Na tokratnem PR Seminarju smo podali nasvete in napotke: Kako v poplavi dobrodelnih organizacij odgovorno predstavimo naše poslanstvo #pomagamo in kaj so naše glavne značilnosti? ️Kdo so naši najboljši ambasadorji? Kako učinkovito komuniciramo in javno nastopamo v lionizmu in v splošni javnosti? Kako uspešno komuniciramo z mediji? Kako komuniciramo na družbenih omrežjih?

Prvič je o pravem načinu komuniciranja na družbenih omrežjih predavala izjemna Lionka Marja Dolamič, ki je opozorila na pomen ozaveščanja o dobrodelnosti.

rptoz

Z nami sta bila tudi guverner Radovan Pušnar in pooblaščenka za članstvo Nadja Pahor Bizjak, ki sta izpostavila velik pomen komuniciranja za naše članstvo.

HVALA udeležencem. Skupaj zmoremo🤗

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 − five =

Stran postavil in vzdržuje Madbox