Članice Lions kluba Ljubljana Viva so ob prvi obletnici sodelovanja s TUŠ drogerija v dobrodelni Vivin sklad v podporo izobraževanju žensk prispevale donacijo v višini 5.950 evrov dobrodelnih sredstev.

Predsednici Lions kluba Ljubljana Viva Maji Zalaznik je donacijo predala direktorica dejavnosti Tuš drogerija Aneta Tuš Palčnik.

Predsednica kluba Maja Zalaznik je ob tem izpostavila: “Z Vivinim skladom želimo omogočiti opolnomočenje žensk, spodbuditi izgradnjo njihove pozitivne samopodobe, svoje poti življenja in rasti v njem. Zahvaljujemo se podjetju Tuš drogerija za vso izkazano podporo. V veliko spodbudo nam je, da skupaj podpiramo poti do novih znanj in veščin in s tem kakovostnejšega življenja žensk v Sloveniji.«

Tuš drogerija so od zagona njihovega dobrodelnega projekta »Drobne stvari lahko pustijo velike sledi« v podporo Vivinemu skladu namenili že 10.950 evrov. Pri zbiranju denarja v podporo ženskam na poti do želene izobrazbe in s tem do boljšega življenja sodelujejo tudi kupci v Tuš drogerija z nakupom posebej označenih izdelkov.

Z zbranimi sredstvi bodo Vive financirale obiske tečajev, plačila vpisnin in šolnin v izobraževalne programe, donacije tehnične opreme in ostale izobraževalne aktivnosti, ki jih naše varovanke ne zmorejo pokriti preko štipendij, drugih donacij ali lastnih sredstev.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

13 + five =

Stran postavil in vzdržuje Madbox