Tudi poleti dobrodelna dejavnost Lions kluba Koper – Capodistria ni mirovala. Na vrhuncu poletja so uspešno izvedli akcijo Poletje in huda vročina. Na prošnjo Stanovanjske skupine Val (program za odrasle s težavami v duševnem zdravju), so jim namreč priskočili na pomoč in nabavili novo klimatsko napravo za družabni prostor, saj se je stara dokončno pokvarila. Tako so v hudo vročih dneh pripomogli k boljši kakovosti bivanja stanovalk in stanovalcev.

Foto: arhiv LK Koper – Capodistria

Pred začetkom šolskega leta pa so v Lions klubu Koper – Capodistria s pomočjo društva Palčica Pomagalčica in dobrodelnimi škrati izpeljali novo akcijo: NASMEJAN VSTOP V NOVO ŠOLSKO LETO. Tako so omogočili družini in osnovnošolcu v stiski, da je bil njegov vstop v novo šolsko leto bolj prijazen in samozavesten. Na predlog društva so pripravili osebni paket za izbranega šolarja, palčki pa so mu ga z veseljem predali.  

Foto: arhiv LK Koper – Capodistria

S septembrom pa se je ponovno začela njihova klubska dejavnost. S prvim sestankom in prvo redno skupščino so potrdili finančno poročilo za člansko leto 2022/23, program dela in finančni plan za člansko leto 2022/23. Dobrodelni projekti in srečanja so skrbno načrtovani in upajo le, da jih ne bo spet kakšna zunanja neugodnost omejila. Podelili so priznanja zaslužnim članom in z zadovoljstvom sprejeli medse novega, mladega člana – Tadeja Miklavčiča.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

13 + 17 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox