Nino Maletić
Nino Maletič, guverner Lions distrikta 129 Slovenija v lionističnem letu 2021-2022

Drage članice in člani, dragi predsedniki in predsednice Lions klubov Slovenije

To leto, za razliko od prejšnjih je bilo zaradi nadaljevanja pandemije in omejitev v zasebnem in javnem življenju spet posebno. V času, ko so bile potrebe naše države in sveta največje, ste se izkazali kot največji voditelji našega časa.

Zaradi tega bi se rad zahvalil vsem vodstvom, članom in članicam klubov, da ste pristopili pogumno in odločno. Odzvali ste se na vse globalne izzive, s katerimi smo se soočili in delovali brez oklevanja. Drznili ste se slediti srcu in vedno delati, kar je prav. Sloveniji in svetu ste pokazali, kaj pomeni voditi in delati s srcem leva. In videli smo razliko, ki smo jo naredili.

Skupaj smo lioni v tem letu služili več kot 350 milijonom ljudi po celem svetu, kar predstavlja nov rekord za naše svetovno Lions združenje in fundacijo. In del tega smo tudi slovenski lioni. In zaradi vaše velikodušnosti in podpore smo bližje kot kdaj koli prej, da bi naredili zgodovino z doseganjem cilja kampanje 100.

Posebej v veselje mi je, da smo s pomočjo zmagovitega Plakata miru Anje Rožen postali dodatno mednarodno prepoznavni, za kar nam je čestital letošnji mednarodni predsednik Douglas X. Aleksander in celotno vodstvo LCI. Tudi mediji so o nas izjemno dobro in pozitivno poročali. Prav tako je projekt Donirana hrana postal mednarodno prepoznaven kot primer dobre prakse s promocijo na svetovnem EXPO 2022 v Dubaju. Vesel sem, da obseg pomoči v teh kriznih časih še vedno raste, za kar se zraven srčnim lionom še posebej zahvaljujem vsem slovenskim trgovcem, ki nam stojijo ob strani in nam vsa leta omogočajo uspešno izvedbo projekta. Posebna zahvala gre tudi vsem, ki ste se pridružili projektu pomoči otrokom z zgodnjim rakom in podprli izvedbo Projekt Slovenija Donor – vpis v slovenski register darovalcev krvotvornih matičnih celic.  Na koncu pa zahvala  vsem za hiter odziv in pomoč za blaženje begunske krize, ki jo je povzročila vojna v Ukrajini.

To, kar ste dosegli, ni nič drugega kot izjemno. Vaše znanje in izkušnje bodo neprecenljivo sredstvo za našega prihodnjega guvernerja. Zato vas prosim, da še naprej hodite po tej poti vodenja in delovanja, da pomagate vašemu klubu in Distriktu pri soočanju z izzivi, ki so pred nami.

Z vsem srcem se vam zahvaljujem za vaše neverjetno letošnje delovanje. Resnično mi je bilo v čast delati z vami in vam služiti kot vaš guverner.

Nino Maletič, guverner distrikta 129 Slovenija

2021-2022

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

20 + 18 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox