Lions klub Kamnik je v petek, 8.4.2022, v gostilni Repnik pripravil Dobrodelni pomladni večer. Večer je bil namenjen zbiranju sredstev za pomoč beguncem iz Ukrajine.

Lions klub Kamnik za begunce iz Ukrajine

Večera se je udeležil guverner Lions distrikta Slovenije, Nino Maletič, ki je v nagovoru pozdravil prizadevanja Lions klub Kamnik, tako za sodelovanje z lokalno skupnostjo, kot za skupno dobro. Ob prejemu donacije, ki jo je podelila predsednica Lions kluba Barbara Novak, se je zahvalil in zagotovil, da bo znesek prišel v prave roke, tistim, najbolj potrebnim pomoči.

Večer je obogatil tudi župan občine Kamnik, gospod Matej Slapar, ki se je v svojem pozdravu zahvalil Lions klubu Kamnik, da v občini opravlja pomembno delo, saj s svojimi donaciji mnogim ustanovam, družinam in posameznikom, pomaga pri delovanju in reševanju življenjskih stisk.

Za vrhunsko kulinarično ponudbo so poskrbeli kuharski mojstri gostilne Repnik, lepo glasbeno kuliso pa je pričarala pevka Branka Božič, ob spremljavi pianista Mihe Klemenca.

V izjemnem duhu sodelovanje, v zavedanje, da povezani lahko naredimo več, so s pomočjo donacij udeležencev in sredstev, ki so jih zbrali s srečelovom zbrali 1500 eur, ki smo jih delno namenili v fondacijo Lions districta, ki sredstva posreduje Lions organizaciji na Poljskem, ki je v direktnem stiku z begunci, delno pa beguncem, ki so prišli v kamniško občino.

Hvala vsem za sodelovanje!

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen + fourteen =

Stran postavil in vzdržuje Madbox