Lions kluba Celje Mozaik je v četrtek, 14.04.2022 organiziral dobrodelnem koncertu v Plesnem forumu v Celju. Tokrat sta zbrane glasbene navdušence in dobrodelne Celjane pritegnili imeni dveh velikih glasbenikov, kitarista Vlatka Stefanovskega in klarinetista Gorana Bojčevskega, ki sta kot enkraten akustični duet navdušila vse prisotne. Izjemno vzdušje v dvorani Plesnega foruma, ki je pokala po šivih, je znova pokazalo, da to ni bil samo koncert za dobrodelnost, temveč tudi »koncert za dušo«, kakor ga je na koncu sam poimenoval  Vlatko Stefanovski. 

Zbrana sredstva bo LK Celje Mozaik namenil umetnikom, ki jih je korona kriza še posebej prizadela, saj jim je preprečila tisto, kar jim največ pomeni- neposreden stik s publiko.  Prav to veselje doživljanja vrhunske glasbe v živo je še posebej zaznamovalo ta dobrodelni koncert.

Prireditev so poleg obiskovalcev koncerta podprli tudi donatorji: Plesni forum Celje, Vafra Commerce d.o.o., Makromikro Skupina d.o.o., Cvetličarna Helena Novak, Novi tednik in Radio Celje ter Apoteka pri Teatru in tako prispevali k uspešnosti akcije.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

18 − 3 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox